Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

după SCULPTURĂ/SCULPTURĂ după

Joi, 4 mai 2023, a avut loc evenimentul de deschidere a proiectului după SCULPTURĂ/SCULPTURĂ după, un eveniment care a adus aproape o mie de persoane în incinta Cazarmei U din Timișoara, locație ce va găzdui în următoarele șapte luni o serie întreagă de activități și expoziții axate în jurul temei Sculpturii.
Alături de inițiatorii și organizatorii proiectului, alături de noi s-au aflat reprezentanți ai instituțiilor publice locale și județene, ai instituțiilor de cultură și învățământ, dar și importanți iubitori ai artei.
Atenția acordată de dvs acestui proiect, reflectată în articole, emisiuni de radio și TV, a contribuit la diseminarea informației și reprezintă – considerăm noi – contribuția dvs importantă la ceea ce înseamnă Timișoara Capitală Culturală Europeană 2023.
Dorim să vă mulțumim pe această cale pentru prezența dvs alături de noi și să vă reamintim că sunteți așteptați pe întregul parcurs al proiectului să participați la activitățile incluse de acesta! Programul actual îl puteți consulta aici:

Program


Proiectul după SCULPTURĂ/SCULPTURĂ după este cofinanțat de Municipiul Timișoara, prin Programul Inside Timișoara 2023 derulat de Centrul de Proiecte din sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii și este cofinantat de Consiliul Județean Timiș, prin Programul TimCultura 2023.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share