Elev de 13 ani din California, vaccinat fără voia părinților, în schimbul unei oferte de pizza

Unui elev din California i s-a administrat vaccinul anticovid fără permisiunea părinților, deși are doar 13 ani, potrivit mamei elevului, transmit WND și Activist Post.
O femeie identificată ca Maribel Duarte are un fiu care este elev la Barack Obama Global Prep Academy, o școală publică din sudul Los Angeles-ului, potrivit KNBC-TV.
Băiatul a venit recent acasă cu carnetul de vaccinare, după ce a fost de acord să fie vaccinat atunci când i s-a pus în față oferta de pizza în schimbul vaccinului, a relatat postul de televiziune.
Duarte a spus că școala știa că face ceva greșit.
„Doamna care i-a făcut vaccinul și a semnat hârtia a fost cea care i-a spus fiului meu: ‘Te rog să nu spui nimic. Nu vreau să am probleme'”, a declarat Duarte pentru KNBC.
Districtul școlar unificat din Los Angeles a declarat postului că nu va discuta cazurile individuale ale elevilor, dar a precizat că programul său de stimulare are mai multe etape înainte ca elevii vaccinați să primească un premiu.
Districtul școlar are un mandat ca toți copiii cu vârsta de 12 ani și peste să fie vaccinați până la 10 ianuarie, a relatat KNBC.
„Odată cu apropierea termenului limită de vaccinare a elevilor din 10 ianuarie 2022, districtul a introdus programul de stimulare Safe Schools to Safe Steps în toate școlile unificate din Los Angeles”, a declarat un reprezentant al districtului, potrivit Daily Caller. „Acest program oferă stimulente familiilor care încarcă dovada vaccinării, au o scutire medicală aprobată sau au admiteri condiționate.”
Maribel Duarte nu este anti-vaccin, de fapt, ea este complet vaccinată, la fel ca și restul familiei sale. Cu toate acestea, fiul ei în vârstă de 13 ani suferă de alergii și afecțiuni pulmonare, așa că a amânat vaccinarea din cauza acestor probleme.
„El are probleme cu astmul și probleme de alergii. M-a durut să știu că a primit un vaccin fără permisiunea mea, fără ca eu să știu sau să semnez vreo hârtie pentru ca el să primească vaccinul”, a spus mama băiatului
activenews.ro

Tranziția de la democrație la tiranie va duce la dezintegrarea UE

Dezvăluiri șocante. Filmul momentului în lume!

Radiografia completă a celei mai mari înșelătorii din istorie. Fereastra Overton și Diafragma lui Biderman

Radiografia descreieraților. ”O lume nouă plină de mici tirani, retardați emoțional și birocrați îmbuibați.” Dan Pavel.

Monica Pop despre medicul Flavia Groșan: Orice fel de tratament de avangardă care dă rezultate trebuie multiplicat și în nici un caz nu trebuie criticat

Emil Boc îi trimite pe NEvaccinați să trăiască în junglă sau în vârf de munte

Studiu revoluționar: Covid-19 poate da oamenilor celule care „produc anticorpi pentru tot restul vieții”

Studiu suedez: Proteina spike provoacă explozii de cancere, boli autoimune, îmbătrânire accelerată

Prof. dr. psihiatru Aurel Romila – „90% din oamenii cu care intru în contact sunt profund nefericiţi. Şi-au pierdut valorile de bine, frumos, adevăr şi dreptate”

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share