Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Tranziția de la democrație la tiranie va duce la dezintegrarea UE

Aflat in fruntea “marsului pentru libertate” de la Bruxelles, din data de 5 decembrie 2021, care a strans peste 100.000 de persoane, europarlamentarul Cristian Terhes a solicitat, prin discursul pe care l-a tinut in fata multimii adunate in fata Comisiei Europene, presedintei comisiei Ursula von der “Liar” sa vina in fata multimii si sa faca publice integral contractele semnate cu firmele producatoare de vaccin, pentru ca europenii sa stie ce contin.

Europarlamentarul Terhes a ridicat si problema vaccinarii obligatorii dorite de presedinta Comisiei Europene, moment in care aceasta a fost huiduita de multime.

Ursula von der Leyen “face tranzitia acestei minunate uniuni de la democratie la tiranie”, a mai spus europarlamentarul Terhes, tiranie impotriva careia “au luptat bunicii si parintii nostri”.

Europarlamentarul a aratat si in fata multimii pagini din contractele cu firmele producatoare de vaccinuri “publicate” de Comisia Europeana care sunt innegrite complet, astfel incat publicul nu stie ce contin.
“Solicitarea mea pentru voi toti, care sunteti prezenti aici si care privesc de acasa acest protest minunat, este sa va contactati alesii din Parlamentul European si sa le cereti ca acest Certificat Verde sa fie eliminat de indata”, a spus Terhes, moment in care multimea a rabufnit aprobator.
La final europarlamentarul Terhes a adresat un cuvant de multumire in limba romana numarului foarte mare de romani veniti la protest din toate colturile Belgiei, carora le-a spus: “Oameni buni, va iubesc! Va reprezint si nu ne lasam!”.
Pe toata durata discursurilor, steagul Romaniei a fluturat continuu pe scena. De asemenea, steagurile Romaniei s-au putut vedea peste tot in multimea de peste 100.000 de persoane. Organizatorii din Belgia pregatesc un protest de amploare pe data de 23 ianuarie 2022, la care vor sa stranga catre 1 milion de persoane.

Cristian Terhes: Sunt diabolici. Tranziția de la democrație la tiranie va duce la dezintegrarea UE

”Asistăm la implementarea acestui curent neomarxist prin redefinirea termenilor din limbaj. De exemplu relativează termenul de bărbat și de femeie, spun că ține de alegerea fiecăruia. Nu spun că nu există familia, ci o redefinesc. Nu o să mai încapă părinte 1, părinte 2, ci uniuni de mulți cu mai mulți. Important pentru societatea românească e să înțelegem dacă acceptăm așa ceva. Dar oamenii încep să-și dea seama fiindcă îi afectează direct. Majoritatea tăcută prinde glas.

Sunt anunțați un milion de oameni la Bruxelles pe 23 ianuarie.

Tranziția de la democrație la tiranie a Uniunii Europene va duce la dezintegrarea ei. Se subminează însăși construcția europeană. Sunt diabolici, sunt niște probleme sociale și e doar începutul. Europa de azi nu mai e cea din urmă cu doi ani.(…) Schimbă și tot ce înseamnă stat de drept, toată noțiunea juridică de organizare și de orânduire într-un stat. Este o lezare a statului de drept. Rolul justiției e să apere libertățile individuale. Vin pe cale ocolită, fără să-ți modifice Constituția și tratatele semnate de România, și redefinesc termenii arhicunoscuți din lege și aceste tratate.

Ce văd aici mă înfioară. Aici la Bruxelles fost un protest, am văzut sute de pompieri

La ceea ce asistăm în momentul de față nu mai are legătură cu proiectul european. Vine Ursula von der Leyen, al cărei soț primește bani de la firmele Pharma, și spune că trebuie să impunem vaccinarea. Asta e contrar Cărții fundamentale a Uniunii Europene” a declarat europarlamentarul român.

https://youtu.be/VyuggveQNaU

Elev de 13 ani din California, vaccinat fără voia părinților, în schimbul unei oferte de pizza

Tranziția de la democrație la tiranie va duce la dezintegrarea UE

Dezvăluiri șocante. Filmul momentului în lume!

Radiografia completă a celei mai mari înșelătorii din istorie. Fereastra Overton și Diafragma lui Biderman

Radiografia descreieraților. ”O lume nouă plină de mici tirani, retardați emoțional și birocrați îmbuibați.” Dan Pavel.

Monica Pop despre medicul Flavia Groșan: Orice fel de tratament de avangardă care dă rezultate trebuie multiplicat și în nici un caz nu trebuie criticat

Emil Boc îi trimite pe NEvaccinați să trăiască în junglă sau în vârf de munte

Studiu revoluționar: Covid-19 poate da oamenilor celule care „produc anticorpi pentru tot restul vieții”

Studiu suedez: Proteina spike provoacă explozii de cancere, boli autoimune, îmbătrânire accelerată

Prof. dr. psihiatru Aurel Romila – „90% din oamenii cu care intru în contact sunt profund nefericiţi. Şi-au pierdut valorile de bine, frumos, adevăr şi dreptate”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share