Emil Boc îi trimite pe NEvaccinați să trăiască în junglă sau în vârf de munte

Primarul liberal al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a avut un îndemn scandalos la adresa persoanelor care nu s-au vaccinat, spunând că ”pot să se ducă să trăiască în junglă sau în vârf de munte”.

Declarația a fost făcută în această dimineață, la un post local de radio.

”Cei care nu doresc (n.r. vaccin), evident, pot să se ducă să trăiască în junglă sau în vârf de munte. Nu trăiești în comunitate, în mijlocul oamenilor. Dacă vrei să trăiești în comunitate, în mijlocul oamenilor, trebuie să iei acele măsuri prin care tu și libertatea ta să nu treacă dincolo de afectarea libertății celuilalt”, a spus Boc, citat de Ziarul Clujean.

Emil Boc s-a lăudat că Clujul este orașul cu cel mai mare procent de vaccinați din țară (circa 60%), însă a omis să spună că numărul de persoane infectate este printre cele mai mari din țară!

”Încă o zi în care Clujul e județul din țară cu cele mai multe cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate în 24 de ore, în condițiile în care e deja județul cu cele mai multe cazuri de infecție depistate de la debutul pandemiei până în prezent. Sunt aproape o sută de cazuri noi de infecție în Cluj în ultimele 24 de ore, județul e singurul care depășește pragul de 90 de cazuri, exceptând Capitala.”, a menționat, azi, siteul Actual de Cluj.

Conform datelor DSP Cluj, la Cluj-Napoca azi erau raportați 854 de infectați cu virusul Sars-Cov-2, localitatea având o incidență de 2,53 cazuri la mia de locuitori (peste media județeană). Comparativ, Turda și Câmpia Turzii, localități unde procentul de vaccinare este mai mic, comparativ cu Cluj-Napoca, rata de incidență a cazurilor COVID era mult mai mică, respectiv de 1,43 și 1,61.

Boc, fără mască la Untold!

La începutul lunii septembrie, când s-a organizat Untold la Cluj-Napoca, în plină creștere a cazurilor de COVID-19, Emil Boc a fost fotografiat în incinta zonei de festival fără să poarte mască, deși acest lucru era obligatoriu.

La vremea respectivă, când reporterii au vrut să-l fotografieze, el a motivat că ”este un moment privat” și a refuzat să fie fotografiat.

Edilul clujean a interzis accesul persoanelor nevaccinate în interiorul Târgului de Crăciun de la Cluj-Napoca, iar doi avocați clujeni au anunat că au acționat în instanță instituția condusă de primar, considerând că impunerea ”certificatului verde” este ilegală, dincolo de moralitatea unui gest de acest gen.

Sursa: turdanews.net

Citește și:

Mesajul Generalului Radu Theodoru: Suntem de-o toleranță imbecilă. Românii şi-au făcut istoria şi cu baioneta

Poliția iese la atac: Trebuie ridicate restricțiile, suntem în scenariul verde

Trairea sublima inseamna contopirea cu universul – Tratat de(spre) nemurire

Radiografia completă a celei mai mari înșelătorii din istorie. Fereastra Overton și Diafragma lui Biderman

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Studiu suedez: Proteina spike provoacă explozii de cancere, boli autoimune, îmbătrânire accelerată

Efectele medicale adverse induse de purtarea măştilor: deteriorare fizică și psiho-socială

Am trăit și raiul și iadul. Acum am renunțat la tot ce nu îmi cere universul

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share