Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Emotiile dinaintea premierii la Campionatul European de Majorete din Targoviste

10668772_10203931730226448_1960005132_n

Duminica, 14 septembrie, in Piata Tricolorului din Targoviste a avut loc festivitatea de premiere din cadrul Campionatului European de Majorete, editia a 16-a, 2014.

Tot atunci a fost si ultima zi de concurs din cele patru desfasurate in Targoviste. Reamintim ca la aceasta a 16-a editie au fost prezente echipe din 10 tari europene: Bosnia si Hertegovina, Croatia, Republica ceha, Bulgaria, Franta, Ungaria, Muntenegru, Serbia, Slovenia si Romania.

Inainte de a se decerna premiile si a se anunta castigatorii, Oficial Media a facut un tur printe grupurile participante. Am vrut sa luam pulsul fiecarei echipe, sa le simtim emotiile si energia dinaintea alinierii la cupe si medalii.

Liderii formatiilor de majorete ne-au raspuns la cateva intrebari legate de evolutia echipelor pe care la conduc in acest concurs, despre cum li s-a parut orasul Targoviste si organizarea din timpul Campionatului European de Majorete.

Iata ce raspunsuri am primit si cum s-a vazut editia a 16-a a Campionatului European de Majorete prin ochii celor antreneza pentru victorie :

Madness UMF- Cluj Napoca: “Speram sa luam locul I, suntem de cinci ori consecutiv campioane europene si dorim ca si anul acesta sa pastram traditia si aurul sa ramana la noi. Toate echipele au fost foarte bune, ne asteptam la rezultate si din partea lor, iar noi ne-am antrenat sa fim pe primul loc asa cum ne-am propus, am muncit foarte mult. Targovistea este un oras foarte frumos, organizatorii s-au purtat foarte bine cu noi”

Grupul Euritimic, Clubul copiilor sector 6 Bucuresti: “A fost prima participare la acest concurs, suntem foarte multumite, anul acesta am venit sa invatam. A fost superb totul si orasul si experienta aceasta din care am avut ce sa invatam. Un spectacol foarte frumos”, ne a spus Adela Popesu, lidera acestei echipe.

Grudske Mazoretkinje – Bosnia Hertegovina: “ Consideram ca am avut o evolutie buna, insa echipele sunt din ce in ce mai bune si concurenta foarte mare”

Tomislavgradske- Bosnia Hertegovina: “Am muncit foarte mult si suntem foarte fericite ca suntem aici, cred ca totul a mers foarte bine. Ne-a placut extrem de mult orasul Targoviste si in special legenda cu Dracula, ni se pare fascinanta.”

HCC Dolls- Alba, Abrud: “La inceput am fost cateva fete, am muncit foarte mult si nu ne-am gandit niciodata ca vom ajunge la un Campionat European, am fost vicecampioane nationale si acum speram sa luam un premiu si aici. Ne-a placut orasul Targoviste si oamenii de aici, nu am mai fost niciodata in aceste locuri pline de istorie si atat de frumoase

Belocrkvanske mazoretkinje -Serbia: “A fost foarte multa distractie in acest concurs, ne-am simtit foarte bine. Nu am mai fost niciodata in Targoviste, ne place acest oras, suntem bucuroase si recunoscatoare ca ne aflam aici”

Croatia- Zagrebacke mazoretkinje: “Totul a fost foarte bine, nu suntem atat de multumite de evolutia noastra, am vazut ca toate fetele din echipele adverse au dat tot ce au avut mai bun si cred ca asta este cel mai important intr-un campionat. Cel mai bun trebuie sa castige. Ne-a placut foarte mult ceremonia de deschidere a campionatului si locurile voastre istorice

Update orele19:00, Madness UMF din Cluj Napoca castiga medalia de aur la categoria POM-POM senioare.

Adela Berindean, lidera formatiei clujene de majorete ne-a marturisit:

Suntem de sase ori campioane europene si reprezentam Clujul. A fost o competitie stransa ca intotdeauna, campionatele europene sunt cele mai grele,pentru ca vin echipe foarte bune din toata Europa. Primirea in Targoviste a fost exceptionala, am fost foarte multumite de conditii. Competitia a decurs bine, fara intarzieri, suprafata de joc a fost foarte buna, tribunele organizate bine, fanii ne-au putut privi de peste tot. Ne doream foarte mult sa castigam, echipele sunt mai evoluate de la an la an, suntem foarte bucuroase ca am reusit sa avem aceasta performanta

Oficial Media felicita toate echipele prezente in acest campionat european, castigatorii, organizatorii, si pe toti cei implicati in acest eveniment extrem de important pentru orasul Targoviste, atat din punct de vedere turistic cat si economic.

Cetatea lui Vlad Voievod Draculea isi lasa portile deschise si pentru editiile campionatelor viitoare.

14 foto

Distribuie acest articol Oficial Media
Share