30/11/2021

“Este revoltător. Voi acţiona în instanţă”. Lucrurile se complică în cazul fotbalistului care a lovit o femeie arbitru

George Berbece (foto stanga) si Ioana Mihalachioiu (foto dreapta)
George Berbece (foto stanga) si Ioana Mihalachioiu (foto dreapta)

Incidentul petrecut pe terenul unui meci de fotbal dintr-o ligă inferioară din Dâmboviţa, în care un fotbalist a lovit o femeie arbitru, pe Ioana Mihălăchioiu, a atras numeroase critici.

Din câte se pare, George Berbece, fotbalistul în cauză, nu este la prima abatere, lovind şi alţi arbitri în trecut. Recunoscut ca un jucător recalcitrant acesta a devenit un pericol pe terenul de fotbal. Lucru care ar trebui să atragă atenţia celor care se ocupă de fotbalul dâmboviţean. După acest eveniment neplăcut s-a născut şi o întrebare. Cum a putut juca un fotbalist care în urmă cu doi ani a fost exclus din viaţa sportivă tot pentru violenţe?

„Este revoltător şi de neacceptat atunci când apare violenţa în fotbal”

După incident a reacţionat şi fostul arbitru Armand Mihălăchioiu, care este soţul Ioanei Mihălăchioiu. „Este revoltător şi de neacceptat atunci când apare violenţa în fotbal, în general, cu atât mai mult atunci când aceasta este îndreptată împotriva unei femei. Dacă lucrurile stau aşa cum apare în text, adică huliganului i-a fost ridicată sancţiunea de excludere din viaţă sportivă, voi acţiona în instanţă membrii Comisiei de Apel, pentru abuz în serviciu cu consecinţe grave, secretarul AJF pentru înşelăciune (eliberarea unui document fără înscrisuri oficiale) şi preşedintele AJF pentru că a girat prin semnătura sa toate aceste nedreptăţi”, a spus Armand Mihălăchioiu.

CITEŞTE ŞI:  Şocant! Femeie arbitru lovită la un meci din Dâmboviţa. „A amenințat-o că o omoară”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share