: vineri 14 aprilie 2017

Şocant! Femeie arbitru lovită la un meci din Dâmboviţa. „A amenințat-o că o omoară”

Credit foto: jurnaldedambovita.ro

Încă un caz șocant în fotbalul dâmbovițean, unde au loc frecvent scandaluri pe teren, cu amemințări, loviri și alte violențe. Ioana Mihălăchioiu s-a aflat la centru la meciul de miercuri, din Liga a 5-a, dintre Viitorul Șelaru și Petrolul Răscăeți. Unde a fost lovită și a primit amenințări cu moartea.

După ce a primit un cartonaș roșu, fiind eliminat, George Berbece, jucător al echipei gazdă, a devenit agresiv. Pentru a se răzbuna pentru eliminare, acesta i-a aplicat arbitrei o corecție fizică, lovind-o puternic cu pumnul în față, după cum relatează jurnaliștii de la Jurnal de Dâmbovița. Evenimentul i-a șocat pe cei prezenți la meci,

Se întâmpla în minutul 23 al jocului. Chiar dacă a suferit o lovitură tare, Ioana Mihălăchioiu a condus meciul până la capăt, după care a mers la spital.

„Individul a făcut foarte urât după ce a primit cartonaș roșu. A amenințat-o pe doamna arbitru că o omoară și că nu mai pleacă de acolo. Foarte nervos era și fratele său, Viorel, pe care au apucat să-l schimbe, pentru a nu risca și el o eliminare”, a transmis un martor pentru Jurnal de Dâmbovița.

A fost exclus din viața sportivă în urmă cu doi ani

Jucătorul în cauză, cunoscut pentru agresivitatea pe care o arată pe terenul de fotbal, a fost exclus în viața sportivă în 2015. Tot pentru violențe. Cum a jucat în acest meci? Părerile sunt împărțite. Unii spun că i s-ar fi ridicat suspendarea și ar fi jucat pe o legitimație nouă, în timp ce alții susțin că ar fi jucat pe fals.

Citeste si ...

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA
Babel Fast

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

STIL DE VIATA

Etichete

Related Post