Şocant! Femeie arbitru lovită la un meci din Dâmboviţa. „A amenințat-o că o omoară”

Credit foto: jurnaldedambovita.ro

Încă un caz șocant în fotbalul dâmbovițean, unde au loc frecvent scandaluri pe teren, cu amemințări, loviri și alte violențe. Ioana Mihălăchioiu s-a aflat la centru la meciul de miercuri, din Liga a 5-a, dintre Viitorul Șelaru și Petrolul Răscăeți. Unde a fost lovită și a primit amenințări cu moartea.

După ce a primit un cartonaș roșu, fiind eliminat, George Berbece, jucător al echipei gazdă, a devenit agresiv. Pentru a se răzbuna pentru eliminare, acesta i-a aplicat arbitrei o corecție fizică, lovind-o puternic cu pumnul în față, după cum relatează jurnaliștii de la Jurnal de Dâmbovița. Evenimentul i-a șocat pe cei prezenți la meci,

Se întâmpla în minutul 23 al jocului. Chiar dacă a suferit o lovitură tare, Ioana Mihălăchioiu a condus meciul până la capăt, după care a mers la spital.

„Individul a făcut foarte urât după ce a primit cartonaș roșu. A amenințat-o pe doamna arbitru că o omoară și că nu mai pleacă de acolo. Foarte nervos era și fratele său, Viorel, pe care au apucat să-l schimbe, pentru a nu risca și el o eliminare”, a transmis un martor pentru Jurnal de Dâmbovița.

A fost exclus din viața sportivă în urmă cu doi ani

Jucătorul în cauză, cunoscut pentru agresivitatea pe care o arată pe terenul de fotbal, a fost exclus în viața sportivă în 2015. Tot pentru violențe. Cum a jucat în acest meci? Părerile sunt împărțite. Unii spun că i s-ar fi ridicat suspendarea și ar fi jucat pe o legitimație nouă, în timp ce alții susțin că ar fi jucat pe fals.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share