Ești fericit că trăiești în Târgoviște? Echitate, incluziune, acces, sănătate, siguranță și bunăstare generală

USR Târgoviște relansează consultarea publică cu cetățenii Târgoviștei. Scopul chestionarului este de a afla problemele dumneavoastră. Tu ești fericit că trăiești în Târgoviște?

Fericit în Târgoviște
Municipiul Târgoviște prezent la Târgul de Turism Romexpo https://oficialmedia.com/consiliul-judetean-dambovita-prezent-la-targul-de-turism-al-romaniei-editia-de-primavara/

Liderii trebuie să promoveze bunăstarea

În Secretul civilizației divine, ‘Abdu’l-Bahá folosește în mod repetat cuvântul «fericire» pentru a puncta modul în care liderii trebuie să dezvolte structuri politice, economice, sociale și culturale care să promoveze bunăstarea spirituală, materială și fizică a cetățenilor lor, față de care răspund,” arată Hoda Mahmoudi, titulara actuală a Catedrei Bahá’í pentru Pace Mondială de la Universitatea College Park din Maryland.

Ești fericit că trăiești în Târgoviște?

USR Târgoviște a demarat un sondaj plecând de la ipoteza că fericirea nu este doar un scop individualist sau un țel personal, ci o îmbogățire colectivă ce se manifestă printr-un plus de echitate, incluziune, acces, sănătate, siguranță și bunăstare generală.

Spune-ne problemele tale! Nu avem, încă, puterea de a le rezolva direct, vom face tot ce ne va sta în putință pentru a le aduce pe agenda autorităților locale.
Te rugăm să ne acorzi 1 minut din timpul tău, completând chestionarul: https://forms.gle/YWQAaxTiyM4y6kVn6. Mulțumim!

USR este un partid pentru cetățeni!

#USRTârgoviște

www.usr.ro/inscriere


Fericit în Târgoviște

Distribuie acest articol Oficial Media
Share