Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Europa gazduita la Targoviste

Pe 9 mai  Piata Mihai Viteazul din Targoviste a gazduit 11 state pentru a sarbatori Ziua Europei, prin manifestarea ce a purtat numele Alo! Parlamentul European? Aici cetăţenii europeni!”. 
 
In cadrul acestui eveniment s-au intrecut 11 echipaje formate din elevi de la liceele dambovitene. Acestia au adus in fata publicului elementele specifice fiecarei natiuni europene, care se regasesc in bucataria traditionala si in zona artistica a tarilor prezente.

Cea mai buna echipa din acest an a fost cea a Colegiului National „Constantin Cantacuzino”, care a reprezentat Regatul Unit al Marii Britanii.

Liceele participante au fost -Colegiul National „Constantin Carabella”, Colegiul Economic „Ion Ghica”, Liceul teoretic ” Petru Cercel”, Liceul teoretic „Voievodul Mircea”, Liceul auto, Liceul Titu. 
Elevii au reprezentat tari ca,  Irlanda, Franta, Regatul Unit, Grecia, Ungaria, Bulgaria, Austria, Polonia, Italia. 

” Festivalul cauta sa largeasca orizonturile culturale ale oamenilor din Targoviste prezentandu-le anumite traditii din tarile pe care liceele participante le reprezinta. Fiecare liceu sustine anumite probe iar acestea vor fi evaluate de catre un juriu.” au declarat Sterescu Andrei Bogdan si Iosif  Robert Catalin, elevi si voluntari in cadrul Centru Europe Direct din Targoviste.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin