Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Expoziție de pictură ”Interacțiuni cromatice” la Galeria de Artă Târgoviște (Cinema Independența)

Primăria Municipiului Târgovişte şi Teatrul Tony Bulandra vă invită la deschiderea oficială a expoziţiei de pictură „Interacțiuni cromatice” a unui grup amplu de artiști din toate generațiile, membri ai Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Vernisajul va avea loc marți, 21 noiembrie 2023, începând cu ora 17:00, la Galeria de Artă Târgovişte (foaierul Cinema Independența).
Pe simezele Foaierului Cinematografului vor fi prezentate lucrări specifice fiecărui artist participant, expoziția neavând o tematică prestabilită, cu excepția îndemnului de a deschide publicului o fereastră prin care să poată privi spre laboratorul intim al creatorului. Acoperind domenii diversificate ale artei plastice contemporane, de la observația directă și până la construcțiile abstracte și jocurile de limbaj, expoziția propune o radiografie la zi a artei noastre de astăzi.

Iubitorii de artă sunt aşteptati să viziteze expoziţia, gratuit, conform programului Galeriei de Artă Târgovişte în perioada 21 noiembrie 2023 – 15 ianuarie 2024.

Comunicat de presă

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin