Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Faptele bune sunt răsplătite

Chiar dacă reprezintă excepţii, mai sunt şi oameni corecţi în societatea actuală, care nu profită de necazurile semenilor. De exemplu, angajata unei societăţi comerciale din Tărgovişte a găsit o borsetă cu diferite bunuri în faţa magazinului, însă nu a păstrat-o, ci a predat-o autorităţilor.

borseta pierduta 01

În după-amiaza zilei de miercuri, 20 august, un subofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, care se afla în serviciul de patrulare în zona Pieței “Bărăției” din municipiul Târgoviște, a fost sesizat de angajata unei societăți comerciale din zonă, care i-a relatat faptul că a găsit în fața magazinului unde lucrează o borsetă care conținea mai multe documente, un telefon mobil și două carduri.

jandarmi-munte-685x320

Subofițerul de jandarmi a procedat la ridicarea borsetei de la angajata magazinului, iar în urma verificărilor, a fost identificat proprietarul acesteia, un bărbat, în vârstă de 74 de ani, din comuna Aninoasa. Acesta a relatat jandarmului că a pierdut borseta în după-amiaza zilei de miercuri, în zona Pieței “Bărăției” din municipiul Târgoviște, în timp ce se grăbea către stația de autobuz.

În dimineața zilei de joi 21 august, proprietarul borsetei s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița din municipiul Târgoviște unde, după ce în prealabil a verificat conținutul borsetei și a constatat că nu lipsește nimic din conținutul acesteia, și-a recuperat bunurile pierdute.

Astfel de gesturi sunt încurajate! Aşadar, dacă găsiţi bunurile pierdute ale altor persoane, cel mai bine este să anunţaţi autorităţile pentru a fi returnate proprietarilor. Aceştia vor fi mulţumuţi şi recunoscători, în funcţie de situaţie, iar dumneavoastră vă puteţi bucura că aţi făcut o fapta bună.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share