Faptele bune sunt răsplătite

Chiar dacă reprezintă excepţii, mai sunt şi oameni corecţi în societatea actuală, care nu profită de necazurile semenilor. De exemplu, angajata unei societăţi comerciale din Tărgovişte a găsit o borsetă cu diferite bunuri în faţa magazinului, însă nu a păstrat-o, ci a predat-o autorităţilor.

borseta pierduta 01

În după-amiaza zilei de miercuri, 20 august, un subofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, care se afla în serviciul de patrulare în zona Pieței “Bărăției” din municipiul Târgoviște, a fost sesizat de angajata unei societăți comerciale din zonă, care i-a relatat faptul că a găsit în fața magazinului unde lucrează o borsetă care conținea mai multe documente, un telefon mobil și două carduri.

jandarmi-munte-685x320

Subofițerul de jandarmi a procedat la ridicarea borsetei de la angajata magazinului, iar în urma verificărilor, a fost identificat proprietarul acesteia, un bărbat, în vârstă de 74 de ani, din comuna Aninoasa. Acesta a relatat jandarmului că a pierdut borseta în după-amiaza zilei de miercuri, în zona Pieței “Bărăției” din municipiul Târgoviște, în timp ce se grăbea către stația de autobuz.

În dimineața zilei de joi 21 august, proprietarul borsetei s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița din municipiul Târgoviște unde, după ce în prealabil a verificat conținutul borsetei și a constatat că nu lipsește nimic din conținutul acesteia, și-a recuperat bunurile pierdute.

Astfel de gesturi sunt încurajate! Aşadar, dacă găsiţi bunurile pierdute ale altor persoane, cel mai bine este să anunţaţi autorităţile pentru a fi returnate proprietarilor. Aceştia vor fi mulţumuţi şi recunoscători, în funcţie de situaţie, iar dumneavoastră vă puteţi bucura că aţi făcut o fapta bună.

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share