28/10/2020

Femeia frumoasă este construită de furtunile prin care a trecut

Pentru majoritatea femeilor viața este destul de dificilă, dar ele continuă să se dezvolte. Fie că vor sau nu, Universul le obligă să înfrunte cele mai dure furtuni, ca ulterior să înflorească. Este, așadar, spre binele lor.

Astfel de femei învață din trecutul lor și se asigură că tot ceea ce au îndurat este sursa puterii lor. Aceste femei sunt cele care inspiră prin frumusețea lor atât interioară, cât și exterioară, prin acțiunile lor ferme, hotărâte, dar și prin independența de care dau dovadă.

Care este sursa frumuseții lor, pe de-a-ntregul?

1. Au încredere în propriile puteri

Acestea nu se sperie de o mică problemă ce a intervenit pe parcursul zilei, ci dimpotrivă, caută și găsesc foarte repede o soluție. E vorba de creativitatea lor, de instinct, dar mai ales de încrederea de sine de care dau dovadă.

2. Învață din durere

Femeile puternice cu siguranță că învață din luptele pe care le-au avut, continuând să acumuleze cunoștințe folositoare. Fie că este vorba de eșec sau succes, femeile puternice folosesc aceste cunoștințe ca să își atingă obiectivul.

3. Își cunosc adevărata valoare

Din moment ce se cunosc atât de bine, ele nu ezită să-și recunoască defectele. Sunt conștiente atât de calități, cât și de defecte și știu să le pună în valoare. Acestea se concentrează mai degrabă pe îmbunătățirea proprie, decât să piardă timpul comparându-se constant cu alții.

4. Nu caută atenția celorlalți

Femeile puternice caută respect, nu atenție ieftină. Ele nu își pierd timpul acolo unde nu li se oferă respectul cuvenit.

5. Sunt oneste

Fiind atât de pure în intenții, ele vor fi mereu sincere cu sentimentele lor. Adevărul este adesea aspru, dar femeile puternice nu-l ocolesc niciodată. Onestitatea brutală este mai bună decât o iluzie falsă, crede fiecare femeie puternică.

6. Nu se tem să-și afișeze vulnerabilitatea

Chiar dacă mulți consideră că vulnerabilitatea e un defect imens în societate, o femeie puternică va ști întotdeauna cum să transforme asta într-un avantaj. Își păstrează umanitatea chiar și după multitudinea de greutăți prin care a trecut.

7. Iartă, iartă, iartă…

A purta pică este doar o pierdere de timp și energie pentru femeile puternice. Ele continuă să ierte, trecând peste și privind drumul din fața lor. Învățând din greșelile proprii, ele vor să-i învețe și pe alții să facă asta, iertându-i.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share