Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Flacăra Moreni a câştigat derby-ul cu Aninoasa. „Lupii” lui Gabi Paraschiv au muşcat cu poftă | FOTO

Duelul dâmboviţean de la Liga  a 3-a, dintre FC Aninoasa şi Flacăra Moreni, s-a încheiat cu victoria ultimei. Echipa antrenată de Gabi Paraschjiv a câştigat cu 2-0 meciul de pe stadionul „Comunal”, la capătul golurilor marcate de L. Plăcintă (13) și Guță (81). Începutul echilibrat de meci a anuțat că disputa va fi una de totul sau nimic pentru ambele formații.  Cernea (1) și Roșciugă (3) au irosit primele ocazii pentru Aninoasa, după care Flacăra a ripostat prin L. Plăcintă. După ce a trimis peste din lovitură liberă (6), “decarul” morenar a deschis scorul (13), printr-un șut din 10-12 metri. Ieșirea continuă la joc a combatantelor a făcut ca disputa să fie una și mai electrizantă la cele două porți. Guță (17, 23) și Pârvu (20) l-au pus, în trei rânduri, la grele încercări pe Bărboiu, după care jucătorii Aninoasei au înclinat terenul spre buturile lui Halcu. În prima fază, Calofir a trimis un șut la rădăcina barei, dar Halcu l-a scos perfect. Apoi, Marina a trimis cu capul peste (24), iar Roșciugă pe lângă (29). În minutul 32, Aninoasa a avut posibilitatea de a restabili egalitatea, dar latul trimis de Pahonțu s-a oprit în tranversală. În finalul primei reprize, Enescu (38) a mai irosit o ocazie pentru Aninoasa, iar Iliescu pentru Moreni (41).

Spectacol şi după pauză

Reluarea jocului adus în prim-plan un nou fotbal spectaculos, spre deliciul celor 1500 de spectatori prezenți la meci. Aninoasa s-a remarcat ca fiind echipa mai periculoasă, iar Flacăra mai incisivă. În debutul actului secund, Ene (47) s-a aflat la un pas de egala situația pe tabelă, dar șutul său din 7-8 metri a trecut pe lângă. Cu un joc axat mai mult pe defensivă, Moreniul a mai atacat prin Guță (55), și M. Plăcintă (61), dar ținta nu a mai fost găsită. Beneficiind de o posesie bună, Aninoasa a atacat în valuri la buturile lui Halcu, iar Marina (68), Calofir (73), Grigorescu (74), Neguț (76) și Maican (76) nu au avut parte de golul mult așteptat niciodată. Pe final de joc, “lupii” galben-albaștrii și-au mai arătat o dată colții, marcând un nou gol prin Guță, printr-o lovitură de cap, în urma  unui corner. Meciul s-a sfârșit cu două ocazii irosite de Cernea și Grigorescu, dar și cu prima înfrângere înregistrată de Aninoasa în returul campionatului.

 

FC Aninoasa – Flacăra Moreni   0-2 (0-1)

Marcatori: L. Plăcintă (13), Guță (81).

Aninoasa: Bărboiu – Marina, Ștefan, Pahonțu, Cernea – Roșciugă (46 Călinescu), Enescu (71 Maican), Grigorescu, Calofir – Neguț, Ene (66 Dinu). Antrenor: Cristian Bălașa.

Moreni: Halcu – Mocanu, Acasandrei, Pârvu, Tronaru – M. Plăcintă, L. Plăcintă – A. Negrea (57 Drăgan), Tocan (90+3 Nedelcu), Guță – Iliescu. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Stadion “Comunal” – Aninoasa. Spectatori: 1 500.

Au arbitrat: Adrian Frățilă  (Vadu Pașii – BZ) – Silviu Andreiu (Buzău), Alexandru Bodolan (București). Observatori FRF: Florin Stănescu (Dragomirești –IF) și Aurel Ionescu (București).

Cartonașe galbene: Marina (60), Pahonțu (85)/ Drăgan (63), L. Plăcintă (76).

Distribuie acest articol Oficial Media
Share