10/05/2021

”Frumos e în septembrie la Veneția!” se joacă la Teatrul de Vară Tony Bulandra Târgoviște

📌 Vă așteptăm sâmbătă 20, sau duminică 21 iunie*, începând cu orele 21:30, la Teatrul de Vară, zona Parcul Chindiei, să urmărim împreună în aer liber, comedia sentimentală – Frumos e în septembrie la Veneția! 📌

* în funcție de condițiile climaterice❗❗❗

o producție marca: Teatrul Tony Bulandra, România

de: Teodor Mazilu
– spectacol-coupé –

un spectacol de: Mc Ranin și Cătălina Baciu

în distribuție: Camelia Varga | Mircea Silaghi | Radu Campean

Frumos e în septembrie la Veneția este una dintre piesele-scurte scrise de Teodor Mazilu, o piesă în care personajele întâlnesc realitatea dorită, dar nu știu să o recunoască. Visarea e mai confortabilă, conștientă de lipsa-i de responsabilitate și de implicare.

Același titlu îl poartă și spectacolul Teatrului Tony Bulandra Târgoviște, în regia și scenografia lui Mc Ranin, spectacol-coupé care conține și Împăiați-vă iubiții. Tot piesă scurtă, aceasta surprinde o frântură din viața personală a unui regizor și a unei actrițe. Tipologii diferite, el – arogantul atotștiutor, ea – femeia conștientă de principalul ei atu, frumusețea, se întâlnesc pentru a-și exorciza cele mai mari frici: el – frica de moartea, ea – frica de a fi lipsită de talent.

Ambele piese care compun spectacolul-coupé sunt în două personaje. Interesant este că Ea nu se schimbă. Este jucată de aceeași actriță, Camelia Varga, ce își face remarcat personajul prin farmec, expresivitate și energie. El se transformă. Îl întâlnim pe actorul Mircea Silaghi în Frumos e în septembrie la Veneția, actor ce conferă personajului poezie, un aer meditativ și cuceritor și o forță conținută care izvorăște din intensitatea privirii. În Împăiați-vă iubiții, rolul unui El rațional, pragmatic, autoritar este jucat de actorul Radu Câmpean.

Efectul întâlnirii dintre aceste personaje este unul comic, care nu dă însă la o parte întrebarea „de ce viața noastră este mereu în altă parte, alături de altcineva?” Romantism, umor, pasiune, candoare – toate acestea, și chiar mai multe de atât, se regăsesc  pe scena teatrului din Târgoviște.

‼ Accesul este GRATUIT ‼

📌‼ Masca de protecție este obligatorie‼ 📌

*N.B:

🚨 Capacitate maximă admisă: 60 persoane (pe scaune, dispuse la minimum 2 m distanță unul față de celălalt) 🚨

🚨 Accesul publicului se va face începând cu ora 21.00, la un interval de 5 minute până la începerea spectacolului, în ordinea survenită unei rezervări prealabile făcute prin telefon, WhatsApp, sau pe adresa de e-mail: rezervări@tonybulandra.ro (confirmată ulterior), în grupuri de maximum 10 persoane conduse la locația reprezentației de către un responsabil al teatrului 🚨

______________________________________________________

Poți obține informatii de la Agenția de bilete a Teatrului Tony Bulandra exclusiv prin:

☎️ Telefonul agenției de bilete a teatrului: 0245.210.046;
✆ WhatsApp: 0799.759.012;
💻 E-mail: rezervari@tonybulandra.ro

🔓 Program de lucru: L – D: 09.oo -19.oo

Distribuie acest articol Oficial Media
Share