Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Gabriel Boriga: Ramanem impreuna in slujba targovistenilor

 “Sa spui ca primarul Targovistei este Gabi Boriga, sa spui ca e cel mai bun, sa spui ca e liderul absolut…e doar o exprimare pleonastica.
TARGOVISTE – GABRIEL BORIGA.
Atat si asta inseamna TOT. ” Cristi Iordache 


Astazi  primarul municipiului Targoviste, Gabriel Boriga, a tinut o conferinta de presa in care  a vorbit pentru prima data, despre procesul in care a fost implicat fara voia lui.

“Am tinut sa ne vedem astazi pentru a va exprima un punct de vedere, e prima data in 4 ani cand vorbesc despre asa ceva, am fost implicat intr-un proces pe care nu mi l-am dorit si care ieri  si-a dat sentinta definitiva si irevocabila.
Sentinta nu-mi intrerupe exercitarea functiei de primar.

La primaria orasului suntem o echipa care lucram numai pentru Targoviste si targovisteni. Avem de dus la bun sfarsit proiectele incepute si va promit ca pana in 2016 vor fi gata, PIDU A, PIDU B, Complexul turistic de natatie, acestea sunt cele mai mari proiecte pe care Targovistea le are.

Suntem o echipa sudata, de un an si jumatate am lucrat numai pentru interesele targovistenilor. Le multumesc celor doi viceprimari, Ciprian Prisacaru si Eugen Patarscu, precum si city managerului, Gabriel Cioaca si lui Ion Tutuinau pentru perioada cat si-a exercitat functia de viceprimar al orasului.
Da, am gresit, dar promit ca nu o sa mai gresim.

Va multumesc celor din presa pentru pentru cum v-ati exercitat meseria in acesti ani, care au fost foarte grei, dar apreciez transparenta de care ati dat dovada si ca primar si ca fost coleg de breasla.

Ramanem impreuna in slujba targovistenilor si vom duce orasul unde ii este locul, sa devina capitala culturala a Romaniei” a declarat Gabriel Boriga, primarul orasului Targoviste

Distribuie acest articol Oficial Media
Share