Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Prelungiri in meciul Tutuianu – Volintiru

Ieri In cadrul conferintei de presa de la sediul PNL Dambovita, alaturi de purtatorul de cuvant Gabriel Cioaca, au fost prezenti  Mihai Volintiru, presedintele organizatiei si primarul comunei Pietrari, Cornel Coman.

Mihai Volintiru, presedintele organizatiei Dambovita a declarat:

“Am vazut cu interes mizeriile pe care Tutuianu le degaja in spatiul public si in presa scrisa.
Tutuianu degaja prin vorbirea lui un miros pestilential, acuzand- ma de interese obscure.
Va asigur ca singurul rol pe care il am este acela de a crea filiala Dambovita a PNL-lui, de a reusi sa o duc impreuna cu colegii mei acolo unde ii este locul pe scena politicii dambovitene.

El este cel care strange cotizatiile dar si banii publici ai Consiliului Judetean care se scurg in buzunarele sale. Sifoneaza multi bani publici prin cabinetul de avocatura, “Stan si asociatii”.
Tutuianu a fost avocatul lui Florin Popescu, unde primea nu putini bani de la acesta. Probabil s-a suparat cand Florin Popescu l-a concediat si atunci i-a devenit adversar politic.

Obisnuieste sa plece urechea la susurul dulce al unora si al altora.Ii place sa faca pe interesantul.
Eu il invit sa facem discutii pe inceputul afacerilor mele, pe istoria lor in Romania dar sa discutam si despre afacerile lui.

Am fost jignit  in spatiul public,spunandu-mi ca sunt, derbedeu, golan, motiv pentru care vreau sa-i intorc obrazul. Ignorant este Tutuianu si nu eu.
Este important sa retina micul comunist Tutuianu ca PNL are 139 de ani de la infiintare si ca ceea ce facem este pentru bunul mers al lucrurilor in tara si pentru cei 4 milioane care sunt plecati.
PNL- este partidul care a reusit performante reale, ne-am pastrat in opozitie, am plecat de bunavoie de la guvernare pentru ca nu am acceptat compromisul politic.

Acest Iuda al PSD Dambovita este un modest ciripitor, betiv si parvenit si nu in ultimul rand, este labil psihic si isi permite luxul de a ma jigni ori de cate ori are un microfon in fata.
Degaja mirosuri pestilentiale care sunt strans legate de Compania de Apa Targoviste-Dambovita si in mod special cu situatia de la Aninoasa. A avut grija ca presa locala sa nu faca public acest lucru.
Il sfatuiesc sa inceteze sa-mi atribuie jigniri si epitete folosite pe maidan si astfel n-o sa coboram nivelul discutiilor politice.”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin