18/09/2021

Gabriela Firea și-a cerut scuze – Postacii pesediști și-au înghițit propria mizerie după această declarație

După atacul mizerabil al unor grupuri PSD în spațiul online, acolo unde au contrafăcut poze și videoclipuri cu Simona Halep și au creat texte demne de cei mai bolnavi subiecți bipezi, Gabriela Firea și-a cerut scuze.  Postacii pesediști și-au înghițit propria mizerie după această declarație, care deși nu a fost cu subiect și predicat, gen ”am fost huiduită”, ea a recunoscut că nu avea ce să caute pe Arena Națională. 

Gabriela Firea și-a cerut scuze - Oficialmedia
Fotocredit: unimedia.info

Gabriela Firea și-a cerut scuze

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru RFI România primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a recunoscut că a greșit alegând să-i înmâneze Simonei Halep cheia orașului și diploma de excelență în timpul manifestației de pe Arena Națională, apreciind că momentul ar fi trebuit să aibă loc într-un cadru mai restrâns, după care Simona Halep să se fi dus singură la întâlnirea cu fanii săi de pe Arena Națională. Gabriela Firea și-a cerut scuze Simonei Halep și fanilor săi.

Nu toate muștele fac miere

Deși a crezut că se poate folosi de imaginea acestui copil extraordinar, de imaginea Simonei Halep pentru a aduna capital electoral, prezența primăriței pe scenă a fost un eșec total. Ce nu a luat în calcul doamna Firea este tocmai faptul ca tenisul nu e bâlciul de rujalii, nici moaștele sfintei basilica. S-a dus hotărâtă să o pună de ovațiile a 20 de mii de spectatori, și-a luat banda tricoloră de șefă a Bucureștiului și a urcat lângă Simona. Gata-gata să mănânce o pâine moca -salivând și înghițind așa nemestecat-, i-a stat și coaja și miezul în gât când majoritatea spectatorilor au huiduit-o ca pe Cruela.

Restul poveștii îl știți însă vă mai invit să vedeți cum a fost Simona Halep atacată de PSD. Click aici!

”Nu a existat nici o secundă intenția de a rămâne eu în continuare la evenimentul Simonei Halep… Acum la rece putem să spunem orice, iar eu pot să spun că m-aș fi bucurat să fiu mai înțeleaptă sau mai prevăzătoare și să organizăm o ceremonie, să spunem, mai restrânsă, în cadrul Primăriei, la sediu sau poate la o altă locație, și apoi la Arenă să meargă doar Simona, bineînțeles că acum cu mintea de azi, știți cum e… mintea românului cea de pe urmă”, a declarat Firea pentru RFI.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share