17/06/2021

Târgoviște: Complexul de Natație – Antidot contra caniculei

Ștrandul și zona de plajă din cadrul Complexului Turistic de Natație vă așteaptă zilnic de la ora 10:00, cu excepția zilei de luni când accesul este permis de la ora 11:00.

Complexul de Natație - Oficialmedia

Pentru vizitatorii orașului este bine de știut că aici pot desfășura activități sportive pe terenurile de tenis, volei, fotbal, pot inchiria atât biciclete cât si role. De asemenea, pot sta la umbra unui șezlong sau se pot răcori în lazy river.

Piscinele pentru copii precum și toboganele pentru toate vârstele sunt o provocare și un divertisment de nerefuzat. Ora de inchidere a programului este 20: 30 pentru plajă, iar pentru bazin și sala de fitness -de luni până vineri- este 21: 30.

Vă invităm să vedeți cum arată la prima oră a dimineții, ”litoralul târgoviștean”! 

Bazin Olimpic ultra-modern

Marea investiție -și în același timp comoara orașului- este Bazinul Olimpic care este considerat unul dintre cele mai moderne din țară. Asta doar pentru a fi modești și pentru că o spun sportivi de performanță, polo-iști, înotători, campioni olimpici și sportivi de talie mondială. Vezi ce a declarat Camelia Potec, aici și Anca Pătrășcoiu aici! Dar românii nu sunt singurii care vorbesc la superlativ despre bazinul olimpic din cadrul Complexului Turistic de Natație. Baza a fost menționată ca una dintre cele mai bine organizate și cele mai sigure și curate din lume. Ați auzit bine – a fost introdusă în categoria celor mai atrăgătoare baze de natație din lume- chiar de către antrenorul federal pentru juniori al Campioanei Mondiale la Înot – Ungaria. Vezi ce a declarat Ivan Petrov, aici!

Sălile de fitness

Primarul Daniel Cristian Stan i-a invitat pe târgovișteni să se bucure de ”cea mai dotată sală de fitness din Târgoviște” care le va oferi acces la benzi de alergare, bănci de împins pentru piept, în plan drept, înclinat sau declinat, aparate multifuncționale pentru spate, umeri, biceps, triceps sau picioare, biciclete, gantere între 5 kg și 45 de kg sau presa pentru coapse. Vezi articolul integral aici!

Este una dintre cele mai dotate săli de fitness din Târgoviște. Pentru că prima sala de forță devenea neîncăpătoare după orele 17.00 am hotărât să folosim un spațiu neutilizat și să construim a doua sală de forță. În jur de 60.000 de euro a costat investiția, echipamente, vestiare, dușuri, obiecte sanitare, tot ce a fost necesar. Datorită cererii destul de mari s-a impus necesitatea deschiderii unei a doua săli. Are dotări foarte bune, se adresează tuturor gusturilor.” declara primarul municiliului Târgoviște, domnul Daniel Cristian Stan.

Program și tarife aici!

Complexul de Natație

Dar să revenim la litoralul târgoviștean și să nu uităm că s-a intrat în vacanță cel puțin pentru o parte dintre copii. Complexul de Natație îi așteaptă împreună cu părinții și bunicii la agrement și relaxare, la sport și voie bună.

Programul de acces și tarifele pentru toate zonele sportive și de agrement le găsiți mai sus! Noi vă vom informa cu privire la toate evenimentele și competițiile găzduite de Complexul de Natație.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share