Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Gala umanitara “Dam o sansa vietii!”

10850937_1511743562438179_1372895226_n Grupul de inițiativă pentru Fundația Comunitară Dâmbovița, cu sprijin instituţional de la ARC şi de la Fundaţia Comunitară Prahova, organizează miercuri, 10 decembrie 2014, ora 18,00, în incinta Hotelului Nova din Târgoviște, o gală caritabilă, al cărei scop este atragerea de resurse pentru constituirea fondului de sănătate „Dăm o şansă vieţii!”. Participarea la acest eveniment presupune o donaţie minimă de 100 de lei, resursele atrase urmând a fi oferite secţiei de nou-născuţi a Maternității din Târgoviște, în vederea dotării acesteia.

Invitaţii speciali ai galei vor fi soprana Alexandra Coman şi tenorul Vlad Miriţă. Evenimentul va beneficia de participarea actorului Mircea Silaghi, a cvintetului „Cvintissimo” şi a corului de copii „Fluturaşii”. Dâmboviţenii prezenţi la gală se vor bucura şi de o prezentare de modă a creatoarei Luckyana Gropescu. Seara de gală va include, de asemenea, o licitaţie de obiecte, banii strânşi în urma licitaţiei adăugându-se sumei atrase prin participarea la acest eveniment.

Grupul de inițiativă pentru Fundația Comunitară Dâmbovița (GI FCDB) face parte din Programul Național de dezvoltare de Fundații Comunitare din România www.fundatiicomunitare.ro, inițiat de Asociația pentru Relații Comunitare (ARC) www.arcromania.ro și are ca scop înființarea Fundației Comunitare Dâmbovița. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv GI FCDB organizează diverse activități de atragere de fonduri din comunitate, de la indivizi și companii, cu sprijin instituțional de la Fundația Comunitară Prahova (cont bancar, chitanțe, management financiar și administrativ)

 

Grupul de inițiativă pentru Fundaţia Comunitară Dâmboviţa

FB: http://on.fb.me/1o7Zkm1

M: fundatiacomunitaradambovita@gmail.com

Reprezentant:

Irina Constantinescu

T: + (40) 785 – 212.590

M: yrygeografie@gmail.com

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">