Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

A murit Victor Sanda- fostul prefect al judetului Dambovita

victor-sandaFostul prefect al judetului Dambovita, Victor Sanda a decedat azi noapte la Spitalul Fundeni din Capitala, acolo unde a fost internat la inceputul lunii noiembrie pentru ca suferise un atac de cord si a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor medicale.

Apropiatii spun ca problemele majore din ultima vreme si-au spus cuvantul asupra sanatatii acestuia. Probleme cardiace, diabetul si pierderile suferite in ultima vreme l-au doborat pe Victor Sanda.

La sfarsitul lunii octombrie, a acestui an, fostul prefect isi pierduse mama si soacra in lupta cu viata. Cat despre pierderile din viata politica, stim ca acesta a fost inlocuit din functia de prefect pe neasteptate de catre insusi Guvernul care l-a sustinut si l-a promovat in aceasta functie, afland vestea chiar din presa. In locul sau a fost pus in functie, Ioan Marinescu, fost vicepresedinte al CJ Dambovita.

Victor Sanda a mai fost prefect al judetului Dambovita si in perioada de guvernare a lui Ion Iliescu, 2001-2004 si de asemenea in ultimii doi ani, 2012-2014. A fost deputat, vicepresedinte si presedinte al Organizatiei PSD Dambovita.

Acesta avea 60 de ani, era casatorit si avea doi copii.

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share