Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Gata cu crimele împotriva umanității, frați români! Cerem recunoașterea imunității dobândite natural!

Nu mai vorbim de mult despre sănătate, ci despre dictatură, despre crime împotriva umanității. Hai să fim puternici, hai să semnăm petiția prin care le vom opri orice acțiune criminală. Să cerem recunoașterea imunității dobândite natural! Click aici!

recunoașterea imunității dobândite natural

De ce spun că este vorba despre dictatură și crime împotriva umanității? Pentru că sforarii acestei înșelătorii nu acceptă ca oamenii să fie tratați când știm că există atâtea medicamente eficiente. Pur și simplu nu permit să fie introduse în farmacii. De ce? Răspunsul este la mintea oricărui copil. Pentru că vor ca cei cu acest virus să sufere, să li se agraveze boala ca să poată urla numere la teveuri.

Cu medicamentele din farmacii prescrise de medicul de familie nimeni nu ar mai ajunge la ”eroi”. De ce vor sforarii să se moară și să se urle la teveuri? Și mai simplu: ca să vaksineze populația, ca să li se ia drepturile elementare, ca să exercite control totalitar. Din același motiv nu acceptă testul de anticorpi care poate dovedi o imunitate cu mult peste cea a serului inoculat cu forța.

RECUNOASTEREA IMUNITATII NATURALE
OFICIAL MEDIA – RECUNOASTEREA IMUNITATII NATURALE – www.oficialmedia.com

Sinteză: medicamente în farmacii și teste de anticorpi

Medicamentele din farmacii și testele de anticorpi sunt cele două soluții care ar salva populația de boală și de inocularea serului experimental. Sforarii nu vor soluția pentru sănătatea poporului, a fraților și rudelor noastre. Categoric. vor altceva. Dr. Adina Alberts a inițiat o petiție care are nevoie de sprijinul nostru al tuturor.

Distinsa doamnă care luptă de doi ani împotriva sistemului opresiv, aratând la rândul domniei sale, soluțiile care reprezintă sănătatea fraților români, a publicat cu date științifice, oficiale, de ce avem nevoie de imunitate naturală.

DR. ADINA ALBERTS- RECUNOAȘTEREA IMUNITĂȚII DOBÂNDITE NATURAL

Hai prieteni, hai împreună, atât cât mai putem avea un cuvânt de spus, să semnăm petiția. Haideți fraților până nu e prea târziu să ne salvăm din cea mai neagră opresiune a mileniului. Semnați și dați mai departe articolul.

”Rolul presei este de a informa corect, de a publica opinii din toate sursele, de a investiga și de a prezenta cititorilor știri necenzurate. Ziarul nostru îndeamnă la un climat de bună conviețuire, la respectarea legilor, la o viață demnă și prosperă. Libertatea și sănătatea sunt valori esențiale pe care fiecare dintre noi trebuie să le prețuiască și să le consolideze.” redacția Oficial Media

Citește și:
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin