Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ca în lagăr ne vor conduce vietile ruinandu-ne copiii si distrugand toate visurile si demnitatea

ROBERT F. KENNEDY JR: „Tatal meu mi-a spus cand eram copil: „Oamenii in pozitii de conducere mint.” Si daca vom continua sa traim intr-o democratie, trebuie sa intelegem ca oamenii in pozitii de conducere mint.

Ca în lagăr ne vor conduce vietile
Ca în lagăr ne vor conduce vietile

Oamenii de la conducere vor abuza de orice putere pe care le-o vom da. Si in aceste momente le dam puterea de a controla fiecare particica din viata noastra, douazeci si patru de ore din douazeci si patru.

Vor sti unde suntem, vor sti ce bani cheltuim, vor avea acces la copiii nostri, vor avea dreptul de a ne impune  interventii medicale nedorite.

Ca în lagăr ne vor conduce vietile

Nazistii au facut asta in lagare, in cel de-al doilea razboi mondial. Au testat vaccinuri pe tigani si evrei. Si lumea a fost atat de oripilata dupa razboi incat s-a semnat Carta de la Nurnberg. Si am convenit cu toti cand am facut acest lucru, ca nu vom mai impune niciodata o interventie medicala nedorita pe o fiinta umana, fara consimtamantul informat. Si totusi, in doi ani, toate acele convingeri au disparut brusc.

Oamenii poarta masti iar oamenii de stiinta nu le-au explicat de ce. Executa ceea ce li s-a cerut.

Autoritatile guvernamentale au orchestrat obedienta si acest lucru nu este democratic.

Nu este o caracteristica a democratiei.

Este rezultatul conducerii Pharma care are o agenda de bio-securitate care va inrobi intreaga rasa umana si ne va arunca intr-un cosmar distopic in care forte apocaliptice pline de ignoranta si lacomie ne vor conduce vietile ruinandu-ne copiii si distrugand toate visurile si demnitatea pe care speram sa le oferim copiilor nostri.”

Un material semnat Activenews.ro

Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share