Grădinile Internaționale ale Târgoviștei

Am avut prilejul în această dimineață să participăm la deschiderea ediției a doua a Festivalului Concurs Grădinile Internaționale ale Târgoviștei, eveniment care face parte din programul Festivalului Medieval Dracula Targoviste.

Grădinile Internaționale ale Târgoviștei - Oficialmedia

Am apreciat și am venit cu deschidere către această inițiativă care implică natura și punerea ei în valoare.

Grădinile Internaționale ale Târgoviștei

Am fost uimit să remarc că totul merge ”ca pe roate” și aici este meritul strict al doamnelor Teodora Macarie și Gabriela Clipea. Teatrul Tony Bulandra și Primăria Târgoviște, coorganizatori ai evenimentului, au dat dovadă de profesionalism, astfel încât în aproximativ 30 de minute fiecare om știa ce are de făcut, fiecare știa ce responsabilitate și sarcini i se cuvin, motiv pentru care la ora 10:00 toți cei implicați se aflau deja în lucru.

Grădinile Internaționale ale Târgoviștei

Târgoviștenii vor putea admira după finalizarea festivalului, grădinile amenajate, fapt care aduce un plus pentru frumusețea Parcului Chindia. Vizitatorii sunt invitați să voteze grădina preferată, iar duminică va avea loc premierea.

De menționat că personalul desfășurat cu ocazia acestui festival concurs este format din 65 de oameni cuprinzând zilieri, voluntari, echipele participante, responsabili ai primăriei și ai teatrului, în calitate de organizatori. Felicitări și mulțumiri domnului Ionuț Beju pentru grupul Eco-Sal, care a pregătit terenul celor trei grădini și care sunt alături de competitori.

Dacă doriți să vă amintiți aspecte din ediția trecută, puteți găsi detalii și video aici!

O galerie foto a zilei de start se află aici!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share