Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Grupul Stat Islamic ameninţă întreaga Europă cu atentate

oficial-sua-grupul-stat-islamic-este-organizatia-terorista-care-are-cea-mai-mare-finantare-280623Membri ai organizaţiei sunnite Stat Islamic în Irak şi Siria (SIIS) avertizează “întreaga Europă” cu atacuri teroriste, în timp ce filiala yemenită a reţelei Al-Qaida a luat în derâdere marşul solidarităţii organizat după atentatele de la Paris.

Reţeaua teroristă Stat Islamic a difuzat o înregistrare video în care trei islamişti francezi ameninţă Europa cu noi atentate.

“Iată mesajul nostru adresat poporului francez care crede că grupul Stat Islamic nu poate ataca Europa: cu ajutorul lui Allah, vom ataca Europa – întreaga Europă”, afirmă cei trei combatanţi islamişti, conform Institutului SITE, care monitorizează site-urile fundamentaliste islamice.

În paralel, organizaţia Al-Qaida în Peninsula Arabia – care miercuri a revendicat din nou atacul contra revistei satirice Charlie Hebdo a ironizat marşul solidarităţii organizat la Paris după atentatele soldate cu 17 morţi.

“Iată-i cum s-au adunat cu toţii, cum s-au grupat şi se susţin unii pe alţii; îşi întăresc slăbiciunile şi îşi cârpesc rănile”, afirmă Nasser bin Ali al-Ansi, ideologul organizaţiei Al-Qaida în Peninsula Arabia (AQPA), referindu-se la liderii politici prezenţi la marş.

Urmăriţi cu atenţie acest marş! Sunt aceiaşi oameni care au luptat împotriva noastră în Afganistan, în Caucaz, în Fâşia Gaza, în Levant, Irak, Somalia şi Yemen, adaugă liderul terorist.

Asumăm responsabilitatea pentru Bătălia de la Paris; a fost o operaţiune de răzbunare a Profetului Mahomed, explică Nasser bin Ali al-Ansi. “Ţinta fusese aleasă de mult timp, cu atenţie, iar planul a fost finanţat de conducerea organizaţiei, prin aplicarea ordinului lui Ayman al-Zawahri”, liderul reţelei teroriste Al-Qaida, explică AQPA, filiala yemenită a reţelei teroriste.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">