Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Haide la munte! Haide la Padina Fest!

În  perioada 23-27 iulie 2014, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa şi Fundaţia „Padina Fest” organizeaza cea de-a V-a ediție a evenimentului „Padina Fest”.
Găzduit ca în fiecare an de Platoul din Lunca Padinii, Masivul Bucegi, evenimentul va aduce concerte, spectacole și multe sporturi în aer liber. Vor concerta „Şuie Paparude”, „Grimus”, „Implant pentru Refuz”, „The Case”, „Valerinne”, „Airtist”, „Ţapinarii”, dar şi alte formaţii şi DJ din ţară şi de peste hotare. Și cum anul trecut Filarmonica Muntenia a oferit un moment plăcut de toți cei prezenți, anul acesta ea va concerta în două zile, pe 26 și 27 iulie. 
Pentru îndeplinirea obiectivelor principale pe care şi le propun organizatorii, de promovare turistică a zonei, dezvoltarea ecoturismului şi practicarea mişcării în aer liber, ediţia din acest an a Festivalului „Padina Fest” are mai multe  componente: culturală, ecologică, sportivă şi de educaţie montană, ce se vor materializa prin organizarea de concerte şi spectacole, acţiuni de ecologizare, competiţii sportive, activităţi de alpinism şi ateliere de lucru.
Organizatorii vă invită să participaţi,  alături de ei, la concertele şi spectacolele organizate în Lunca Padinii din munţii Bucegi, unde puteţi practica şi sportul în aer liber, în cadrul Maratonului Bucegilor – ciclism şi alergare montană, la AdventurePark sau la Megatiroliană.
Toate informațiile le găsiți pe site-ul evenimentului www.padinafest.ro
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">