Horoscop 12 august. Gemeni, nu faceti compromisuri!

horoscop+zilnicBerbec

Contextul astral de astazi este un test dat propriilor dorinte, viziuni si principii. Cumva, e momentul sa recunosti ca filozofia ta de viata in acest moment duce la rezultate nu tocmai imbucuratoare, prin urmare necesita modificari si revizuiri. Daca simti sa incepi un curs sau sa aprofundezi niste studii, acum e momentul.

Taur
Destul de multa confuzie se poate naste astazi in ce priveste cooperarea cu ceilalti, in cadrul unui proiect sau in afaceri. Cert este ca te poti trezi de unul singur, fiind nevoit sa te repliezi si sa te reorientezi bazandu-te strict pe tine. Important este ca lucrurile iau o turnura favorabila tie, daca incetezi sa opui rezistenta si te orientezi catre solutii.

Gemeni
Cooperarea este esentiala pentru tine astazi, sprijinul partenerului si al celor din jur este inestimabil si cu roade pe termen lung. Cu conditia sa nu renunti la adevarul tau si sa-ti pastrezi verticalitatea si demnitatea. Compromisurile nu sunt un mijloc castigator acum, oricat de tentante ar fi.

Rac
Luna in Sagetator activeaza zona muncii si a rutinei zilnice. E posibil sa te lovesti de principiile si abordarile diferite si rigide ale celorlalti, prin urmare succesul demersurilor tale de astazi depinde de abilitatea de a negocia si a-ti expune cat mai argumentat punctul de vedere.
Leu
Ziua aceasta vine cu un suflu nou, o schimbare si innoire a energiei. Iti revine cheful de a crea proiecte noi, determinarea de a pune unele lucruri in ordine, dar se accentueaza si rigiditatea si nerabdarea. Astazi s-ar putea sa vezi solutii si mijloace de creatie care erau sub nasul tau si pana acum.

Fecioara
E momentul sa te gandesti la solutii si metode noi de castig, precum si la o strategie mai eficienta pentru administrarea bugetului. Important este sa te axezi foarte mult pe colaborari, sa te straduiesti sa le triezi si sa le faci eficiente, pentru ca acestea sunt vitale in urmatoarele saptamani.

Balanta
E momentul sa iei initiativa, sa te ocupi de ceea ce vrei cu adevarat sa faci si sa-ti urmezi impulsul creativ. E o perioada buna pentru redefinirea imaginii dar si pentru clarificari in relatii, indiferent de natura lor. Asta si datorita adevarurilor pe care acum incepi sa le vezi sau perceptiei diferite pe care ai capatat-o in urma experientelor recente.

Scorpion
Daca in ultima vreme te-ai implicat in conflicte sau ai avut parte de furtuni in relatii, acum e mai bine sa te retragi o vreme si sa evaluezi atitudinea avuta impreuna cu beneficiile si costurile ei deopotriva. E o perioada de repliere, asumare, vindecare si intelegere.

Sagetator
Luna aflata astazi in semnul tau solar vorbeste despre nevoile tale, despre ceea ce ai vrea sa perfectionezi, fie ca e vorba de aspecte ale atitudinii tale, fie ca e vorba de ceva exterior. In orice caz, e timpul sa-ti asumi responsabilitatea pentru orice situatie in care te afli, sa-ti sufleci manecile si sa treci la treaba serios.

Capricorn
Prezenta Lunii in Sagetator este, pentru tine, un semnal sa stai deoparte si sa asculti cu bagare de seama toate informatiile si mesajele care ajung la tine. Asteapta mai intai sa ai toate datele, asigura-te ca intelegi corect contextul si abia apoi actioneaza, mai ales daca e vorba de o oportunitate in cariera sau de gestionarea unei relatii dificile.

Varsator
O dezamagire e oricand binevenita, daca o abordezi in sens constructiv. Pana la urma, scapi de o amagire de care tu esti principalul responsabil. E vorba, de data aceasta, fie de prieteni si cunostinte despre care iti schimbi perceptia, fie despre un proiect care nu merge in directia potrivita sau nu e ceea ce te reprezinta.

Pesti
E posibil sa fii in postura de a-ti apara imaginea si credibilitatea profesionala, astazi. Iar atitudinea care te onoreaza si iti da putere este sa-ti asumi greselile si sa fii onest, indiferent cat de mare este temerea ca ai putea sa pierzi ceva. De fapt, asa vei castiga sustinere si sprijin, in plus vei primi si aprecierea celor cu care interactionezi.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share