Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Horst Seehoser: Campionatul Mondial din Rusia, sub semnul intrebarii

87504_1Liderul partidului CDU Horst Seehofer, pune sub semnul întrebării     Campionatul Mondial de Fotbal din 2018 în Rusia

Berlin:
Datorită evenimentelor greu de imaginat din Ucraina, liderul politic german, Horst Seehofer, aduce în discuţie anularea Campionatului de Fotbal care va avea loc în  2018 în Rusia.

Dacă până în prezent mai mulţi politicieni s-au împotrivit acestui eveniment, acum este de acord cu această anulare şi politicianul Horst Seehofer – Prim ministru al Bayernului, punând sub semnul întrebării Campionatul Mondial din 2018.

 

Horst_Seehofer

Atât timp cât guvernul de la Moscova nu contrbuie la relaxarea crizei, este de neimaginat să se desfăşoare Campionatul Mondial în această ţară.
    Asa că până în 2018 preşedintelui Vladimir Putin îi rămâne mult timp să îndrepte lucrurile înspre bine în Ucraina de Est. Dacă Putin rămâne la strategia de până acum, nu-mi pot închipui să se desfăşoare Campionatul Mondial de Fotbal în Rusia.” declara Seehofer ziarului Lumea.

Liderul CSU Horst Seehofer motivează această împotrivire şi datorită doborârii avionului malaezian prin rebelii ruşi sprijiniţi de către Moscova.

El consideră că din această cauză Germania are o anumită responsabilitate asupra familiilor indoliate, aproape 300 de victime.

Prin această dezvăluire, politicianul se apropie cel puţin verbal poziţiei verzilor.

Grupul parlamentar a prezentat o propunere de noi criterii pentru evenimentele majore  inca din vara lui 2012 şi care la acea dată au fost respinse de majoritatea guvernamentală a CDU şi FDP-ului.
Lidera “Verzilor”, Simone Peter a declarat că : “drepturile omului ar trebui să primească mai multă greutate în deciziile luate în vederea Campionatului de Fotbal din 2022  în Katar.”
În ce priveşte Rusia, Peter a mai spus că speră ca situaţia din regiune să se îmbunătăţească până în 2018.

Marllene von Rotweil- Stuttgart, Germania

Distribuie acest articol Oficial Media
Share