Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Impreuna „imbracam Targovistea”!

In perioada 30 iulie- 12 august se va desfasura campania de donare de haine si obiecte de mobilier pentru a ajuta persoanele defavorizate din comunitatea locala a municipiului Targoviste. Aceasta initiativa poarta titlul sugestiv „Imbracam Targovistea”.

amarati 1

Proiectul „Imbracam Targovistea” vine cu imbunatatiri pentru situatia materiala a unui numar de persoane nevoiase din municipiul Targoviste si cu responsabilizarea comunitatii locale, prin implicarea in actiuni caritabile.

Actiunea este initiata de Rotaract Club Targoviste si ITMR (parteneri: Targovistea in Imagini, Impreuna pentru Targoviste, Rotary Club Targoviste, Interact Club Targoviste, Biblioteca Judeteana Ion Heliade Radulescu, Seara de Carte), perioada de desfasurare este intre 30 iulie – 12 august, intervalul orar este 10-18.

seara de carte

„Asteptam haine curate si spalate, paturi, dulapuri, prosoape, lenjerii, pantofi, orice credeti ca le este necesar persoanelor defavorizate, lucruri pe care dumneavoastra nu le mai folositi.  La sfarsitul campaniei, vom strange toate aceste lucruri pe care le vom impacheta in functie de nevoile fiecaruia. De asemenea, le vom eticheta, iar cei care doresc sa vina cu noi sa le imparta pot face acest lucru cu incredere. In tot orasul veti gasi afise cu toate detaliile acestei campanii.”  a spus manager-ul proiectului Roxana Eremia.
amarati

Obiectivele campaniei sunt promovarea proiectului in randul comunitatii locale, strangerea donatiilor din partea cetatenilor, precum si impachetarea si distribuirea resurselor catre beneficiari.

Punctul de colectare al donatiilor este reprezentat de Aula Universitatii Valahia, perioada de desfasurare este intre 30 iulie – 12 august, intervalul orar este 10-18.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin