Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

IN TARGOVISTE SE LUCREAZA INTENS

Lucrarile PIDU continua in municipiul Targoviste, chiar si in zilele fierbinti. Dupa o saptamana in care traficul rutier a fost blocat intre cele doua sensuri giratorii, care fac legatura dintre Bulevadrul Carol I si strada Colonel Baltaretu, astazi s-a turnat covorul asfaltic in aceasta zona. Dupa finalizarea procesului de asfaltare, cele doua tronsoane de circulatie vor fi redeschise.
Astfel, procesul de europenizare a municipiului Targoviste continua prin finalizarea asfaltarii pe doua dintre tronsoanele principale ale orasului. Se lucreaza intens, cate 12 ore pe zi, pentru ca lucrarile sa fie incheiate conform termenelor stabilite.

“Iata ca astazi, la aproximativ o saptamana, asa cum am promis, se vor reda traficului rutier ambele artere de circulatie dupa ce au fost reabilitate in totalitate. S-a sapat pana la 1 metru si jumatate si s-a refacut intreaga infrastructura. La fel ca aici, vor fi executate lucrari pe toata strada Tudor Vladimirescu, pe tot I. C. Bratianu pana la intersectia cu centura. De asemenea, in micro 6 se lucreaza intens pe bulevardul Unirii, pe o portiune de 1 kilometru si 200 metri. Ne tinem de treaba, respectam termenele pentru a reusi sa terminam lucrarile cat mai repede, pentru a face viata targovistenilor cat mai buna. Va asigur ca vom termina lucrarile la timp, ca vor avea cea mai buna calitate. Apelez in continuare la sprijinul cetatenilor pentru a intelege situatia!”, a declarat primarul, Gabriel Boriga. 
Chiar daca traficul rutier s-a desfasurat in conditii mai dificile, cetatenii au inteles ca aceste lucrari sunt benefice si s-au conformat, mergand spre destinatiile dorite, pe rutele ocolitoare. Totusi, in procesul de asfaltare au aparut si mici desincronizari, in ceea ce priveste lucrarile ulterioare care s-au facut pe proiectul Companiei de apa.  Executivul primariei municipiului Targoviste face apel la incelegerea si colaborarea companiilor care au retele subterane.
                                                                            
“Fac un apel la cei de la Gaze si cei de la Compania de Apa sa-si rezolve problemele in timp util, sa vina cu solicitari in timp util pentru ca, dupa ce se vor finaliza aceste lucrari de asfaltare, nu vor mai fi autorizații pentru a sparge carosabilul. Le multumesc tuturor targovistenilor si celor care tranziteaza municipiul pentru rabdarea de care au dat dovada si au inteles ca tot ceea ce se intampla este pentru confortul tuturor”, a spus viceprimarul, Ciprian Prisacaru.
“Multumesc locuitorilor care au dat dovada de intelegere si ne cerem scuze pentru disconfortul creat prin lucrarile care se executa”, a precizat viceprimarul, Eugen Patrascu.
“Sper ca si celelalte zone: micro 11, micro 12, cartierul CFR si Aleea Trandafirilor sa poata fi asfaltate cat mai repede, astfel incat cei care traiesc in aceste zone sa fie multumiti de lucrarile pe care cei de la primaria Targoviste le efectueaza. La primaria Targoviste este o echipa si ea functioneaza la parametri maximi”, a dat asigurari city manager-ul Gabriel Cioaca.
 In prezent, se lucreaza pe aproximativ doua hectare si jumatate in municipiul Targoviste, incepand de la strazi, artere rutiere, trotuare, alei pietonale si parcari.

.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">