”Înapoi la valori. Salvați antreprenorii, salvați Europa”!

Europarlamentarul Partidului Umanist Social Liberal, Maria Grapini, va participa,  astăzi în  Parlamentul European , la conferința „Înapoi la valori. Salvați antreprenorii, salvați Europa”, organizată de eurodeputatul neafiliat, Tiziana Beghin.
 Eurodeputatul  umanist M. Grapini (S&D) -care s-a remarcat, în foarte multe intervenții în plenul și comisiile PE, dar și pe plan intern, prin poziții ferme de susținere a IMM-urilor- va interveni, în calitate de vicepreședinte al Intergrupului pentru IMM-uri, în panelul de discuție, alături de alți invitați, printre care îi enumerăm pe Pina Picierno, vicepreședinte al Parlamentului European (S&D), Fabio Massimo Castaldo (neafiliat) și Stefan Moritz (secretar general al antreprenorilor europeni CEA-PME).
Potrivit europarlamentarului Maria Grapini”  evenimentul va fi o oportunitate excelentă de a discuta despre nevoile IMM-urilor, ca răspuns la inflația galopantă, creșterea alarmantă a prețurilor la energie și gradul actual, tot mai ridicat, de incertitudine, care afectează foarte mult lucrătorii europeni”.
Cu această ocazie, organizația non-profit Imprenditore Non Sei Solo, care oferă consultanță, ajutor și instruire gratuită antreprenorilor europeni, care se confruntă cu provocări economice tot mai mari, își va prezenta, oficial, activitățile pro bono, în sprijinul acestora.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share