Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

INCREDIBIL – cancerul se poate vindeca rapid!

Cancerul se poate vindeca. Ramane un mister de ce nu se vrea asta. Afla ce au descoperit cercetatoriiAceasta planta chinezeasca putin cunoscuta ucide 12000 de celule canceroase pentru fiecare celula sanatoasa

Exista dovezi demonstrate care ne-au dezvaluit faptul ca procedurile standard (chimioterapia) stimuleaza cresterea cancerului si ucide pacientul mai repede, dar nu se face nimic pentru a schimba asta. Stim bine faptul ca ambele solutii sunt toxice si ajungi sa te gandesti de doua ori inainte sa optezi pentru una din ele.

Medicina alternativa ar putea avea leacul pentru toti cei care se lupta cu acesta boala – putin cunoscuta planta chinezeasca este un alt cadou puternic al naturii pe lista tot mai mare a criminalilor cancerului. Conform studiilor publicate in Life Sciences, Artemisinin, un derivat al pelinului dulce frecvent utilizat in medicina chineza, are capacitatea de a distruge celulele canceroase, avand o rata de 12.000 de celule canceroase pentru fiecare celula sanatoasa.

Henry Lai si echipa sa de cercetatori de la Universitatea din Washington, a sintetizat un compus, care foloseste apetitul unei celule de cancer, prin amestecul cu fier, marcandu-l ca o tinta. Cel mai bun lucru pe care il face artemisinin este ca poate distruge selectiv celulele canceroase, fara a provoca nici o deteriorare a celulelor sanatoase.

“Prin ea insasi, artemisinin este de aproximativ 100 de ori mai selectiva in uciderea celulelor canceroase, spre deosebire de celulele normale. Artemisinin este de 34.000 de ori mai puternic in uciderea celulelor canceroase, spre deosebire de verii lor normali. Deci, procesul de marcare pare sa-i fi crescut foarte mult puterea de ucigator de cancer” a declarat Henry Lai.

Chiar daca acest compus este licentiat Holley Pharmaceuticals, nu exista inregistrari care sa ateste utilizarea lui pentru tratamentul cancerului la oameni.

“Noi il numim un cal troian, deoarece celulele canceroase recunosc acest compus ca pe o proteina naturala inofensiva. Deci, celula preia compusul, fara sa stie ca de fapt este o bomba (artemisinin) ascunsa in interiorul ei” a mai completat Henry Lai

Cu secole in urma, extractul de pelin a fost folosit in China ca un remediu pentru numeroase boli. De-a lungul anilor, utilizarea sa a fost redusa la minimum si a fost redescoperita datorita unui manuscris antic ce continea remedii medicale. Extractul ucide 12.000 de celulele canceroase pentru fiecare celula sanatoasa, ceea ce inseamna ca ar putea fi transformat intr-un medicament cu efecte adverse minime.

“Compusul este in curs de licentiere la Universitatea din Washington la Artemisia Biomedical Inc, o companie la care Lai, Sasaki si Narendra Singh, sunt profesori asociati, ei fiind fondatorii si principalii adepti ai dezvoltarii si comercializarii compusului. Studiile pe subiecti umani sunt cel putin la cativa ani distanta. Artemisinin este disponibil, a declarat Sasaki si el spera ca acest compus al lor sa fie in cele din urma fabricat ieftin pentru a ajuta pacientii cu cancer in tarile in curs de dezvoltare. ”

“Artemisinin reactioneaza in acest mod in urma combinatiei cu fierul pentru a forma radicali liberi care distrug celulele canceroase. Deoarece celulele canceroase absorb cantitati relativ mari de fier decat celulele normale, ele sunt mai sensibile la efectul toxic al artemisininei, in cercetarea de mai sus aratand ca artemisinin este mai atras de celulele canceroase decat de celulele normale.

In momentul de fata Artemisinin este aprobat de OMS ( Organizatia Mondiala a Sanatatii) pentru tratarea malariei, si este foarte sigur si usor de utilizat. Este ieftin si eficient in toate cazurile de cancer, dar utilizarea sa este inca neaprobata. Este nevoie de timp pana cand radiatiile, chimioterapiile si toate celelalte metode clasice de eliminare a cancerului vor disparea, sa speram ca acest timp nu va fi indelungat.

 

 

 

 

biografie: LIFE Sciences

www.scretele.com

Cristian Iacov

Distribuie acest articol Oficial Media
Share