Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Inscrierile la facultate continuă. Vezi oferta Facultații de Teologie și Științele Educației

Înscrierile la Facultatea de Teologie și Științele Educație a Universității Valahia din Târgoviște au început, iar instituția pune la dispozițai celor interesați specializările: Teologie Ortodoxă Pastorală şi Ştiinţele educaţiei, cursuri de licenţă. Ultima zi de înscriere la cursurile de licență este 26 iulie, în timp ce pentru cursurile de masterat 13 septembrie este data limită de înscriere.
Specializările oferite de Facultatea noastră, studii de licenţă şi master, sunt următoarele: A. Pentru domeniul Teologie, învăţământ licenţă, zi, se organizează numai o singură serie de admitere, la specializarea Teologie Ortodoxă Pastorală (45 de locuri fără taxă şi 40 de locuri cu taxă). Iar, pentru studii universitare de Master, sunt organizate două specializări: Doctrină, ştiinţă, misiune (13 locuri fără taxă,30 locuri cu taxă) şi Doctrina socială şi ecumenică a Bisericii în contemporaneitate misiune (12 locuri fără taxă, 30 locuri cu taxă). B, se arată într-un comunicat de presă al instituției.
Pentru domeniul Ştiinţele Educaţiei, se organizează numai o singură serie de admitere pe domeniul Ştiinţe ale Educaţiei, cu specializarea: Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar misiune (30 de locuri fără taxă, 40 de locuri cu taxă). Pentru studii universitare de Master, domeniul Ştiinţe ale Educaţiei, Facultatea de Teologie Ortodoxă şi Ştiinţele Educaţiei, organizează concurs de admitere pentru specializarea Strategii didactice de comunicare şi învăţare eficientă (10 locuri fără taxă, 40 locuri cu taxă).

Depunerea dosarelor se face la sediul Facultăţii, zilnic, de luni până vineri între orele 09:00 – 17:00, iar sâmbăta, între orele 09:00 – 12:00.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">