Întâlnire regională cu premierul Nicolae Ionel Ciucă în județul Hunedoara

Conducerile politice ale Organizațiilor PNL din județele Arad, Caraș Severin, Timiș și Hunedoara au avut o primă întâlnire de lucru regională cu Prim Ministrul României, Nicolae Ionel Ciucă – președinte al PNL.
Întâlnirea a avut loc în județul Hunedoara, iar alături de premier au fost prezenți și prim-vicepreședintele PNL în domeniul strategiilor politice Dan Motreanu și ministrul de Interne Lucian Bode  în calitatea sa de secretar general al Partidului Național Liberal.
În cadrul reuniunii au fost abordate teme privind organizarea internă și funcționarea partidului, precum și provocări și oportunități ale administrațiilor locale în implementarea programelor guvernamentale, ale strategiei pentru Valea Jiului și a programelor operaționale 2021-2027.
”Prezența premierului Nicolae Ionel Ciucă în județul Hunedoara și organizarea aici, a întâlnirii regionale,  reprezintă o reconfirmare a interesului și deschiderii pe care acesta le manifestă față de județul nostru și față de problemele specifice cu care oamenii de aici se confruntă” au transmis liberalii hunedoreni.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share