Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Intre 1 și 5 ani de pușcărie dacă nu plătești impozitele în maxim două luni. Propagandiștii nazismului dau ordonanțe pe ascuns

Noaptea ca hoții sau în spatele falsei salvări se inventeaza legi care te pedepsesc cu pușcărie dacă nu plătești impozitele. Reţinerea şi neplata impozitelor şi contribuţiilor după o perioadă de 60 de zile de la scadenţă se reincriminează ca fapte de evaziune fiscală. Vor fi pedepsite cu închisoare de la 1 la 5 ani, potrivit unui proiect de Ordonanţă de urgenţă publicat de Ministerul Finanţelor.

pușcărie dacă nu plătești impozitele
“Se reincriminează fapta de reţinere şi neplată, respectiv se incriminează fapta de încasare şi neplată, ori, după caz, de nereţinere sau neîncasare, în cel mult 60 de zile de la termenul de scadenţă prevăzut de lege, a impozitelor şi/sau contribuţiilor prevăzute în Anexa.

Astfel, pentru a asigura predictibilitatea normei de incriminare, s-au prevăzut expres, în Anexa la proiectul de act normativ, categoriile de impozite şi contribuţii, supuse regimului de reţinere sau încasare şi plată sau virare, cu precizarea actului normativ şi a articolelor care le reglementează. Limitele pedepsei prevăzute sunt închisoarea de la 1 an la 5 ani”, se precizează în nota de fundamentare care însoţeşte proiectul de act normativ.

Pușcărie dacă nu plătești impozitele

Propunerea face referire la Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale – Reincriminarea unor fapte de evaziune fiscală.

Potrivit proiectului, necesitatea unei astfel de propuneri legislative se canalizează pe aspectul reincriminării faptei constând în reţinerea şi neplata şi incriminarea faptelor de încasare şi neplată ori, după caz, nereţinerea sau neîncasarea impozitelor şi/sau a contribuţiilor cu reţinere la sursă, cu consecinţa unei mai bune colectări a acestor sume la bugetul de stat, în condiţiile în care astfel de pedepse descurajează săvârşirea de noi infracţiuni.

Comandanții dictaturii dau ordonanțe de urgență

“În ceea ce priveşte termenul de 60 de zile prevăzut în cuprinsul prevederilor art.6^1, menţionăm că acesta a fost stabilit ţinând cont de următoarele: drepturile salariale, cât şi impozitele şi contribuţiile cu reţinere la sursă sunt plătite de către contribuabili în funcţie de disponibilităţile băneşti deţinute de aceştia, la termenul de scadenţă reglementat de lege”, se precizează în documentul citat de Agerpres.

În timp ce ni se bagă pe gât variante delta și omicron, lambda și omega -măștile și vaccinurile descreieraților-, comandanții dictaturii dau ordonanțe de urgență pentru controlul total și strivirea libertății cetățenilor prin inventarea oricăror motive. Trăim cea mai cruntă sclavie din istorie, mai atroce decât cea a plantațiilor de bumbac și a biciuirii până la sânge. Totul se întâmplă atât de modern că nimeni nu simte cum i se ia și ultima picătură de viață. -n.r.-

EXPLOZIV CEEA CE URMEAZĂ:

✔Bombă! Șeful OMS, Tedros Ghebreyesus responsabil de moartea a peste 2,5 milioane de etiopieni

Directorul OMS spune că vaccinurile de rapel sunt folosite pentru a ucide copii – Video

Senatoarea Șoșoacă a lăsat în pielea goală mafioții de la butoane. Și bătuți și cu banii luați!

✔Anthony Fauci spune că măștile vor fi obligatorii pentru totdeauna

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share