04/04/2020

IOAN MARINESCU: ”Să îndrăznim să ne cerem binele!”

 

20160513_150030 - Copy

Românii sunt oameni cu totul aparte Download lua script. Pasionali și inimoși, ei se regăsesc de cele mai multe ori în momente de suferință. Nicio legătură nu a fost mai puternică decât Durerea în istoria acestui neam 외근일지 양식. Ne unim la tragedii, suntem aproape unii de alții și apoi o luăm de la capăt. Tot căzând și ridicându-ne, aproape că am uitat să fim fericiți Download the forest with mist. Ori, eu cred că România merită și are tot ce-i trebuie pentru a crede într-un destin mai senin. Avem bogății naturale pe care alții doar le visează, avem tineri de o inteligență incredibilă, avem forță de muncă, avem cultură și civilizație 새 찬송가 mp3 무료. Mai trebuie doar să avem un strop de îndrăzneală. Să îndrăznim să ne cerem binele! Nu e un favor pe care ni-l face cineva, nu e o datorie pe care trebuie s-o plătim, ci un drept al nostru, al celor care ne-am născut în pământul acesta și purtăm în cărțile de identitate numele de ROMÂNI Download the katok pc version.

Încăpățânați în vrednicie, crestați în piele cu patriotism și educați din pruncie să-și iubească țara, românii au dat mereu jertfe pentru scopurile nobile pe care și le-au propus xbmc 자막 다운로드. Au dat totul, iar atunci când au pierdut, s-au ridicat, și-au șters rănile, au luat-o de la capăt, au renăscut.

Mi-ar plăcea să ne regăsim puterea de a fi fericiți și credința că merităm asta 이지 트랜스. Vă chem pe toți, din suflet, să ne îndreptăm ochii și pașii către viitor și să îndrăznim mai mult. Să avem încredere în noi înșine, pentru că apoi vor avea și alții și ne vor respecta așa cum se cuvine 가을 아침 다운로드! Să fim buni și demni! Să credem în România!

Uniți, nimic și nimeni nu ne va putea îngenunchea!”

Ioan Marinescu, candidat independent Consiliul Județean Dâmbovița

20160513_150746

20160513_161853 - Copy

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments