Ionel Petre, ALDE: Oamenii politici își merită ”brânciul” pe stradă

Ionel Petre, președinte ALDE Dâmbovița, a susținut astăzi o conferință de presă unde a prezentat trei dintre candidații ALDE la primăriile din județ.

Adrian Chiriță – Primăria Hulubești
Petre Meltiade – Primăria Cojasca
Dan Alexiu – Primăria Găești

Liderul ALDE a spus că va anunța și echipa de candidați pentru scaunele de consilieri județeni într-o întâlnire următoare cu presa locală. Organizația și-a propus două locuri în Consiliul Județean Dâmbovița, potrivit procentului de voturi pe care îl preconizează. La Primăria Târgoviște, ALDE îl va susține pe Barbu Dumitru, consilier local în prezent.

Ionel Petre, ALDE: Este timpul pentru demonstrarea “bărbăției” politice! Nu mai așteptați să iasă poporul în stradă!

Ionel Petre a vorbit și despre:

  • EDUCAȚIE: ambiguitatea Guvernului și instabilitatea deciziilor. După 15 septembrie este posibil ca școala să  continue tot online.

“Refresh” sistemului de învățământ!

  • Solicitare pentru primari să lase deoparte campania electorală și să se ocupe de proiectele care aduc internet în localități, mai ales pentru contextul educațional la distanță.
  • ASUMAREA RESPONSABILITĂȚII de a guverna a politicienilor și renunțarea la ”plângeri publice”.

Ionel Petre: De promisiuni ni s-a luat. Le tot auzim de 30 de ani…

  • Județul Dâmbovița nu știe să-și promoveze valorile, mereu se consideră ”ruda săracă” a județului Argeș, sau a celor care au reușit prin mai multă determinare și muncă, să schimbe în bine viața locuitorilor. ”Ne plângem de 20 de ani, iar fiecare campanie electorală a fost câștigată doar pe promisiuni. Trebuie să mergem să căutăm investitori, dar să le asigurăm și infrastructură. Oamenii politici își merită ”brânciul” pe stradă, pentru că cetățenii sunt nemulțumiti de ei. Și noi am fost la guvernare și puteam face mai mult.”

Dâmbovița are potențial enorm, este o mică Românie și merită un loc în topul național

  • RELAȚIA CU PSD: ”Au avut nevoie doar de procentul nostru. Am crezut că odată cu noua conducere a PSD Dâmbovița lucrurile se vor schimba, dar au rămas la fel.”

Ionel Petre, ALDE: Nu ne vom lăuda cu canalizare și apă sau cu limbi de asfalt pe străduțe

Mai multe detalii în video:

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share