Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Ionel Petre, ALDE: Nu ne vom lăuda cu canalizare și apă sau cu limbi de asfalt pe străduțe

Liderul ALDE, Ionel Petre, a atras atenția asupra faptului că s-a terminat cu ”joaca de-a politica și administrația” și că a venit timpul pentru asumarea responsabilității în guvernare. Deși partidele au trecut pe rând la conducerea țării, România continuă să bată pasul pe loc la multe capitole.

În conferința de presă de astăzi, Ionel Petre, președinte ALDE Dâmbovița, a susținut că ”Oamenii politici trebuie să-și asume responsabilitatea unui ”brânci” pe stradă, unui linșaj. Își merită acest lucru. Dacă vii doar în fața oamenilor și spui „vom face din acest moment”, deși ai fost la guvernare 10-20 de ani, și n-ai făcut nimic, va trebui să-și asume posibilele nemulțumiri ale cetățenilor de rând.”

Conferința integrală AICI

Declarații pe larg:

”Nu ne vom lăuda cu canalizare și apă, nu ne vom lăuda cu limbi de asfalt pe străduțe, sau că au mai venit niște bani din fondurile europene, că am reușit să strângem mai mulți bani la buget, pentru că asta înseamnă responsabilitatea alesului local, sau general. Aceste lucruri fac parte din fișa postului. Nu este voie ca primarul să se laude că ți-a făcut ce era obligat să facă, ca și cum ți-ai duce la bancomat și i-ai mulțumi că ți-a dat banii. Sunt banii tăi. Alesul local este investiția ta.

Mediul, investițiile, promovarea zonelor turistice

Un oraș care nu-și gestionează gunoiul, care nu-și selectează gunoiul și nu-l tratează ca atare, rămâne o localitate, un județ, o țară săracă și murdară. De aici trebuie să plecăm. Va fi o temă pe care mi-o voi asuma și în campanie și într-un eventual mandat.

Oamenii nu pot veni dacă nu ai infrastructura pregătită, dacă nu te duci să-i chemi, să-i inviți într-un parteneriat, să-i rogi să investească la tine pentru a crea locuri de muncă, taxe și impozite care să intre la bugetul local.

Dâmbovița este un județ care nu știe să-și promoveze valorile,

care are munte, este aproape de mare, deal, șes, are tot ce-i trebuie, și doar stăm să ne văităm că suntem ruda săracă a județului Argeș, Prahova, doar pentru că liderii acestor zone au fost mai isteți, mai luptători, și au atras investitorii pe zonele lor. Stăm și ne plângem de 20 de ani. S-au câștigat mandate cu promisiuni de DN 71 în 2012 sau de mari investiții în Dâmbovița.

Nu trebuie să ne așteptăm ca cineva să vină singur la noi,

trebuie să mergem și să le spunem că avem potențial. Putem merge pe turism în zona de Nord, pe legumicultură în zona de Sud, pe Valea Dâmboviței unde avem pomii fructiferi și noi stăm și ne plângem de sărăcie. Nu vom rezolva situația în acest mod.” a explicat Ionel Petre.

Imagini din conferința de presă:

Citește și:

Dâmbovița are potențial enorm, este o mică Românie și merită un loc în topul național

Ionel Petre, ALDE: Oamenii politici își merită ”brânciul” pe stradă

Ionel Petre, ALDE: Este timpul pentru demonstrarea “bărbăției” politice! Nu mai așteptați să iasă poporul în stradă!

Cât de eficiente sunt aceste măști, dacă se pun mâinile pe ele tot timpul?

Ionel Petre: Profesioniștii sunt dați afară și rămân toți incompetenții

Ionel Petre: De promisiuni ni s-a luat. Le tot auzim de 30 de ani…

Pandemia de COVID-19, arma PNL pentru a câștiga alegerile

Ionel Petre: De promisiuni ni s-a luat. Le tot auzim de 30 de ani…

Distribuie acest articol Oficial Media
Share