Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ionel Petre: „Alegerile din această toamnă sunt un prilej pentru un refresh politic”

Cunoscut ca om cu proiecte aproape de cetățeni, Ionel Petre încearcă o altfel de politică. Rămas alături de gruparea care nu a fraternizat cu guvernul, în speță, ALDE, merge mai degrabă pe sintagma ”doar capul plecat, sabia îl taie”. 
”Înainte de a fi politician, sunt om”, declară acesta, și dacă ne uităm în urmă nu se dezminte. Toate acțiunile și  luarile de poziții au fost împotriva măsurilor aberante ale guvernului, care au distrus sectoare economice, viață socială, educație și sănătate.

Ionel Petre, președinte ALDE Dâmbovița:

„O nouă față a politicii!
Alegerile din această toamnă sunt un prilej pentru un refresh politic.
Politicienii au obligația să se aplece asupra nevoilor POPORULUI! Este momentul în care putem să facem din Dâmbovița un județ de nivel european!
Înainte de a fi politician sunt om! Nu pretind că le știu pe toate, dar putem împreună să gândim soluții pentru dezvoltarea județului nostru așa cum ne dorim.
Eu am pornit de la zero și am dezvoltat propria afacere prin muncă, din dorința de a evolua și fiind într-un permanent proces de învățare.
Să incepem refresh-ul în politică de la promovarea oamenilor de bună credință.
Ca președinte al Consiliului Județean voi face echipă cu toți consilierii, indiferent de culoarea politică, pentru că vom fi cu toții aleșii cetățenilor în slujba cărora ne aflăm!
Sunt și eu ca și dumneavoastră un cetățean sătul de promisiunile politicienilor din ultimii 30 de ani. Nu voi face niciodată promisiuni pe care nu le pot onora. Voi merge pe fapte concrete, în detrimentul vorbelor mari și multe!
Voi miza pe politica bunului-simț!
Împreună putem schimba „limbajul de lemn” și practicile politicii în detrimentul cetățeanului!
Împreună suntem mai puternici!”
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin