Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Iosefina Pascal mulțumește adevăraților jurnaliști. Scrisoare din duba ”Poliției Gândirii”

Scrisoare de mulțumire către toți Luptătorii de la Baricada Libertății de Exprimare, din partea “infractorului cibernetic, militant și vandal” săltat de miliția gândirii, Iosefina Pascal:

La 32 de ani de la Revoluție, din condei, sau de la microfon, foarte mulți oameni au constatat și condamnat asaltul asupra dreptului la exprimare și informare a cetățenilor.

În creierii nopții, un cetățean a fost invitat cu duba de colindătorii în uniformă, mințit fiind cu privire la motivul desantului, la secția de poliție pentru a da declarații la țigară și a fi întocmit un proces verbal care a dispărut cu tot cu cel care la întocmit.
Întâmplător, cetățeanul în cauză este și jurnalist și după cum știți sunt vinovată de devoalarea clauzelor abuzive ale contractului Pfizer, devoalarea modului în care Kommandantului Acțiunii a pornit, pe banii noștri, potera și cenzura jurnaliștilor, specialiștilor și avocaților care contestă cu probe legalitatea, eficiența și oportunitatea unor măsuri discreționare.

O parte dintre cei care au condamnat public abuzul de putere al autorităților împotriva cetățeanului Iosefina Pascal nu sunt de acord cu jurnalistul Iosefina Pascal, însă asta nu a influențat analiza obiectivă și critică a evenimentelor petrecute la 32 de ani de la Revoluție. Și asta pentru că aici nu este vorba de jurnalistul Iosefina, nici măcar de cetățeanul Iosefina, ci este vorba de modul în care statul, prin brațul armat alege să crucifice drepturi și idei, nu doar persoane.

Dacă țara e condusă de Arafat, asta n-ar mira pe nimeni. ”Unica sursă”, ințelegeți!

Pentru că sunt un un jurnalist de investigații înainte de a fi un infractor cibernetic deosebit de periculos, vreau să le mulțumesc individual tuturor celor care au avut o poziție obiectivă și fermă cu privire la precedentul creat și ignorat de oficialii statului român până acum.
Cu scuzele de rigoare în eventualitatea în care că această listă va fi un rechizitoriu pe masa Poliției Gândirii. Promit să fiu alături de toți oamenii care vor fi supuși abuzurilor statului, așa cum am fost întotdeauna, indiferent de diferendele de opinie care ar trebui să ne unească și să conducă spre progres, nu să ne dezbine:

Sorin Roșca Stănescu, NAȘUL Presei Libere, cel care mi-a fost alături încă din momentul în care milițienii colindători au recitat prima strofă mincinoasă din colindul care a făcut înconjurul țării. Mulțumesc Sorin, pe tine mă bazez să îmi aduci o supă de căprioară atunci când îmi voi petrece Crăciunul în arestul Poliției Gândirii.

Răzvan Savaliuc, un jurnalist de investigații care știe prea bine ce înseamnă să deranjezi sistemul și, din fericire, îi deranjează foarte mult cu dezvăluirile din interiorul “statului de drepți”. Mulțumesc Răzvan pentru că ești cel mai bine documentat “conspiraționist”.

Ionuț Cristache, jurnalistul care ține lumina libertății de exprimare încă aprinsă la TVR, în ciuda șicanelor și presiunilor de a se retrage. Mulțumesc Ionuț pentru că nu ai devenit o victimă a presiunilor oculte și ai rămas demn și obiectiv.

Anca Alexandrescu, o jurnalistă care a abordat întotdeauna temele incomode și care cunoaște bine mașinațiunile sistemului, drept pentru care apără, ca o leoaică, libertatea de exprimare. Îți mulțumesc Anca și trebuie să îi mulțumim și domnului Ciprian Romanescu pentru că a confirmat toate cele spuse de mine și toate cele probate de tine în cazul acestui abuz.

Victor Ciutacu, jurnalistu pe care te poți baza că va apăra libertatea de exprimare nu doar când el însuși este o victimă a abuzurilor și va apăra libertatea de gândire și de exprimare a tuturor cetățenilor indiferent de opiniile acestora. Mulțumesc Victor pe tine mă bazez să ai grijă de motanul OTTO!

Cozmin Gușă, analistul care nu a ezitat o secundă să condamne o practică din ce în ce mai răspândită de cenzurare, discreditare, a jurnaliștilor chiar de către colegilor de breaslă și modul în care statul eșuat, prin autoritățile sale, exercită presiuni nu doar asupra postului la care suntem colegi, ci și nominal. Mulțumesc Cosmin, tu ai adus de fapt aurul înapoi în România, prin tezaurul de informații și analize pe care îl prezinți zi de zi în emisiunile tale.

Citește și:

Bombă! Șeful OMS, Tedros Ghebreyesus responsabil de moartea a peste 2,5 milioane de etiopieni

Fost jurnalist a ajuns în cârje după rapelul Pfizer: Sunt o persoană cu handicap

Începe vânătoarea de oameni? OMS anunță că trebuie căutate persoanele nevaccinate

Radiografia completă a celei mai mari înșelătorii din istorie. Fereastra Overton și Diafragma lui Biderman

Ovidiu Zara si colegii de la News România au relatat si semnalat chiar din noaptea fatidică deschiderea unui nou capitol în Marea Carte a Abuzurilor din pandemie. Le mulțumesc pentru că, în ciuda presiunilor, continuă să apere libertățile cetățenești.

Liviu Dragnea, primul politician care a sesizat prăpastia în care au fost aruncate rând pe rând drepturile noastre odată cu aceste abuzuri. Un om care, după cum a constatat și instanța, a suferit diferite tipuri de abuzuri în detenția pe care și-au dorit o protestatarii care acum condamnă libertatea de exprimare și protest. Mulțumesc Liviu Dragnea pentru că ai ales să continui lupta pentru suveranitate, recunoscându-ti totodată greșelile care te-au costat libertatea.

Adrian Severin, analistul care a plătit cu libertatea virtuală pentru faptul că a condamnat vasalitatea juridică a României față de Uniunea Europeană și pentru că a comparat regimul din România cu regimul Pinochet. Mulțumesc Adrian Severin pentru că ai devoalat modul în care din fonduri externe au fost finanțate conflicte civile armate, acesta fiind poate și unul dintre motivele pentru care ai plătit o perioadă prea lungă de timp cu libertatea fizică.

Dan Chitic, avocatul care a stat o zi întreagă la proteste și a ajuns în creierii nopții cu mine la secție pentru a constata un lung șir de nereguli, ilegalități și minciuni. Mulțumesc Dan, cu siguranță ne vom revedea cu cei care au dat bir cu fugiții în momentul în care au fost puși față în față cu legea.

Maestrul Ion Cristoiu, veteranul gazetăriei din România a făcut o analiză extrem de percutantă cu privire la modul în care sistemul, prin infiltrare și diversiune, a reușit să manipuleze și să suprime voința poporului. Mulțumesc Maestre pentru doza necesară de umor în relatarea evenimentelor din aceste zile și pentru fina caracterizare făcută generalului cu patru trese, Nick Ciucă.

H D Hartmann, cel mai mare analist geopolitic a pus în context evenimentele premeditate din ultimele 48 de ore, efectuând autopsia hoitului numit politica externă a României. Acest hoit fiind și motivul puturos pentru care România a devenit un stat vasal și nu suveran. Mulțumesc maestre, vocea ta, indiferent cât ar încerca să o suprime, se aude peste mări și țări, în cele mai izolate și rupte de realitate încăperi ale sistemului.

Diana Șoșoacă, evenimentele care ți s-au întâmplat acum o săptămână au dat tonul marșului funebru care marchează moartea democrației în România. Mulțumesc Diana pentru că, în ciuda represaliilor, intimidărilor, ai rămas fidelă cauzei pe care o susții în numele a milioane de români.

George Simion, un tânăr activist și un mai tânăr politician, care a reclamat în mass media abuzurile la care au fost supuși atât protestatarii cât și subsemnata în încercarea de a suprima orice altă mișcare de stradă pe fondul nemulțumirilor din ce în ce mai mari ale cetățenilor. Mulțumesc George, pe tine mă bazez că vei continua relatările savuroase chiar dintre Cîții din Parlament.

Marius Ghilezan, un veteran al presei, dar și un artist desăvârșit, care a surprins într-o singură poză captivitatea presei, atât în plan național, cât și internațional. Mulțumesc Marius pentru că ai rămas un idealist într-o lume plină de lozinci.

Adina Anghelescu, Doamna jurnalismului de investigații din sfera juridicului, un om care a observat în mod corect diversiunea din ziua protestelor, incompetența și impotența autorităților, dar și dubla măsură cu care au fost tratate evenimentele din ultimele zile.

Codrin Ștefănescu, singurul politician care a condamnat orice formă de abuz suferită atât de foștii săi colegi PSDisti, cât si de cei din opoziție. Mulțumesc Codrin pentru că ai rămas același om asumat de la Baricada.

Remus Radoi, un om care a fost pictat în culorile Iadului de o parte a presei și și-a asumat misiunea de a construi o televiziune necenzurată, într-un moment în care cenzura era bine finanțată din bani publici. Mulțumesc Remus pentru că ai reacționat prompt la abuzurile săvârșite asupra jurnaliștilor și protestatarilor.

Niels Schnecker, jurnalistul care a surprins motivul real al încercării de intimidare a mea și care, deși nu împărtășește multe dintre dezideratele pe care le susțin, recunoaște pericolul pe care îl reprezintă anchetele mele la adresa sistemului.

Mulțumesc postului Nașul TV care, prin vocea Gabrielei Calitescu și a lui Radu Moraru, au remarcat și condamnat încercările repetate de sancționare a jurnaliștilor independenți și precedentul creat pentru intimidarea cetățenilor.

Mulțumesc PNTCD pentru comunicatul publicat de Aurelian Pavelescu, un foarte bun jurist, care a remarcat întregul șir de ilegalități comise pentru a fi dat exemplu tuturor celor care se fac vinovați de delict de opinie.

Mulțumesc publicației știripesurse pentru că a preluat toate dezvăluirile apărute în spațiul public cu privire la acțiunile ilegale și abuzive din ultimele zile.

Mulțumesc și publicațieo Evenimentul Zilei pentru relatarea asupra evenimentului din noaptea de 21 Decembrie.

Mulțumesc tuturor prietenilor virtuali, activiștilor, care au înțeles, în primul rând, să nu se lase intimidați și continuă lupta pentru apărarea drepturilor și libertăților fundamentale.

Și, nu în ultimul rând, le mulțumesc așa-zișilor jurnaliști și oficialilor statului român care tac complice în continuare, sau chiar răspândesc știri false prin oficinele aservite, pentru că, în ticăloșia lor, au confirmat încă o dată faptul că întreaga corupție devoalată de mine este reală.

Autor: Iosefina Pascal

Citește și:

Bombă! Șeful OMS, Tedros Ghebreyesus responsabil de moartea a peste 2,5 milioane de etiopieni

Senatoarea Șoșoacă a lăsat în pielea goală mafioții de la butoane. Și bătuți și cu banii luați!

Anthony Fauci spune că măștile vor fi obligatorii pentru totdeauna

Profesor universitar italian cere scuze poporului român pentru felul cum s-a comportat jurnalista de la RAI la București

Șase semne care ne arată că ”salvarea” ucide. Virusul care a smintit lumea

Dezvăluiri șocante. Filmul momentului în lume!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share