Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Șase semne care ne arată că ”salvarea” ucide. Virusul care a smintit lumea

Vom publica de șase ori câte șase. Șase semne care ne arată că ”salvarea” ucide. La doi ani de la insturarea fricii și la un an de la prima mea poveste cu Bernard-Henri Lévy, constat că nebunia a luat forme paroxistice. Această invenție de salvare medicală prin restricții și segregări a ucis mai mulți oameni decât orice infecție sau bacterie.

Șase semne care ne arată că ”salvarea” ucide

„Am văzut, în înregistrări video pe care le-am primit din Kiev, Milano, New York, Madrid, dar și din Lagos, Arbil sau Qamishli, trecători rari, grăbiți. Care păreau să fie acolo numai ca să amintească de existența unei specii umane. Dar care treceau pe celălalt trotuar, cu ochii în pământ, atunci când apărea o altă ființă umană.” Lévy

Ca să înțelegeți amploarea dictatorială a epocii pe care o traversăm trebuie doar să fiți atenți la semne:

Șase semne care ne arată că ”salvarea” ucide. Unul dintre ele…

este acela că există O SINGURĂ SURSĂ DE INFORMARE. Nimeni nu are voie să exprime altă opinie sau să vină cu alte sugestii medicale și sociale. Nimeni nu are control asupra acelei surse, nimeni nu poate controla cifrele, nimeni nu poate investiga un deces. Totul este intocmit ”de cineva” și transmis massmediei de casă a UNICEI SURSE DE INFORMARE.

Al doilea semn

este investirea a miliarde de euro în grupurile de presă care preiau plicurile cu cifre și comenzi de manipulare a populației. Rolul jurnalistic este unul de informare și investigare. Niciun cronicar nu trebuie să accepte să primească bani pentru a ajuta la sănătatea publică. Ne întrebăm unde este ancheta de presă, unde sunt sursele -trei-, când fiecare transmite ce i se comandă, la fel ca pe timpul lui Hitler sau al lui Stalin.

Al treilea semn

este că existăm noi, presa liberă, massmedia care nu poate fi cumpărată, jurnaliștii care nu fac compromisuri. Desigur că am fost numiți conspiraționiști și negaționiști de către locotenenții neomarxiști, cum că am pune la îndoială ”unica sursă”. Dar din punct de vedere jurnalistic acesta este un act firesc. Noi am venit cu opinii ale unor mari manageri de centre de cercetare medicală din multe țări ale lumii, specialiști și autori de cărți în domeniul sus-amintit. Așa-zisele ”conspirații” sunt de fapt singurele informații reale care vin de la medici consacrați, laureați ai premiului Nobel. Oameni de știință care nu au acceptat compromisuri. Însuși inventatorul testului PCR, cel care a declarat că testul nu este relevant decât în anumite condiții, altfel dă erori mari.

Al patrulea semn

este că ”măsurile de salvare” au ucis mai mulți oameni decât virusul. Pacienții nu au avut acces la tratament, panica a dus la depresii și sinucideri, afacerile s-au închis. Populația a ajuns la limita sărăciei, protocoalele medicale aplicate ”la grămadă” au provocat decesul pacienților care trebuiau tratați individual. Carantina și izolarea a făcut milioane de victime. Poliția din unele țări a acționat criminal. Exemplu: „Nigeria număra, la jumătatea lunii aprilie 2020, conform agenției de presă AFP, 12 oameni morți de coronavirus. Dar 18 omorâți de forțele de securitate din cauza nerespectării măsurilor de izolare.”

Al cincilea semn

este unul pe care îl voi metaforiza. Presupunem că oamenii au bătături la picioare și încercăm să-i vindecăm.

a. Când cetățeanul ”x” merge să se trateze de un ulcer, ”protocolul” îl ține o zi ca să vadă dacă are bătături în tălpi. Dacă are îl bagă la secția de bătături aplicând tratamentul pentru tălpi. Uneori le extirpă cu drujba pănâ când pacientul moare de durere. Cauza decesului va fi trecută în documente și urlată la TV ca infecție de la bătăturile din tălpi.

b. Dacă se internează cu o boală gravă de rinichi sau ficat, tratamentul inițial va fi, de asemenea, pentru bătături în tălpi. Dacă nu îi amputează piciorul cu fierăstrăul va fi norocos pentru că i se va administra paracetamol până va muri de rinichi sau ficat ori altă boală pentru care a mers la spital. În acte va figura ca mort de bătături în tălpi.

c. Micile accidente, o luxație, o contuzie craniană, o infecție digestivă, la fel, pacienții vor aștepta verdictul de pozitiv cu bătături în tălpi. Vor fi mutați între spitale pe motiv că nu mai sunt locuri la secțiile pentru bătături -ca să li se piardă urma- și în final vom afla că au decedat. Cauza – bătături în tălpi.

d. Pentru cei care sufera un infarct sau un avc, pentru cei care au o boală terminală, un cancer sau orice altceva, protocolul va fi același. Tratament contra bătăturilor. Până ce oamenii își dau sfârșitul pe patul de spital, morți de inimă, de cancer, de leucemii și alte boli în ultima fază. Cauza morții în documente va fi trecută la rubrica a două ca infecție de la bătături. Toate televiziunile vor urla că ne mor bunicii. Bunici care până în 2019 erau numiți de aceiași naziști ”niște boșorogi care consumă aerul degeaba”.

Al șaselea semn

este acela că eu scriu asta acum pentru a îmi putea privi copiii în ochi fără rușine sau vină. Nu vă îndemn să nu aveți grijă de voi, ba din contră, fiți sănătoși, îngrijiți-vă, iubiți-vă pe voi și pe cei dragi. Apelați la medici de încredere în cazul unei boli, tratați-vă ca ființe unice cu leacuri potrivite. Nu acceptați să fiți o marfă la strung și șlefuiți in serie ca șuruburile pe banda rulantă din fabrică. Sunteți oameni! Îngrijiți-vă și iubiți-vă!

Bernard-Henri Lévy

Și îmi amintesc ce scriam cu un an în urmă din marii oameni ai lumii. Unul dintre ei este Bernard-Henri Lévy, una dintre vocile de prim rang în dezbaterea publică franceză. Intervențiile sale în problematica drepturilor omului și a situației internaționale au o influență notabilă. Deține de asemenea o rubrică permanentă în săptămânalul Le Point.

Revenirea asupra opiniilor lui Levy -de anul trecut- m-au determinat să exprim la rândul meu cele șase semne care ne arată că ”salvarea” ucide. Citește articolul integral aici!

Despre toate semnificațiile care i s-au dat acestei pandemii

„O victorie a colapsologilor, care, tot prezicându-ne sfârșitul lumii, simt că se apropie și ne dau o ultimă șansă ca să postim și să ne resetăm?

O victorie a stăpânilor lumii, care văd această mare izolare − echivalentă cu „marea închidere” teoretizată de Michel Foucault în textele în care a descris sistemele de putere ale viitorului − ca pe o repetiție generală la un nou tip de control și de urmărire a oamenilor?

O mare frică, așa ca aceea din 1789, cu toată partea de informații false, de comploturi, de fugă disperată și, într-o bună zi, de revolte lipsite de speranță?” Lévy


[wpedon id=”88835″]

Citește și:

Radiografia completă a celei mai mari înșelătorii din istorie. Fereastra Overton și Diafragma lui Biderman

Radiografia descreieraților. ”O lume nouă plină de mici tirani, retardați emoțional și birocrați îmbuibați.” Dan Pavel.

Spitalele Groazei. Acuzații extrem de grave: „Omoară oamenii pe capete, așa au ordin, să îi lase să moară în chinuri”

Protestatari cretini nu creștini, spune Radu Tudor de la Antena3. Medicul Răzvan Constantinescu l-a numit ”oligofren”

Raed Arafat este cercetat PENAL de DNA pentru ABUZ! Prejudiciu de peste 3,5 milioane de euro

Dr. Monica Pop: Raed Arafat anunţă prin televiziuni „lucruri care nu sunt conforme cu realitatea”

Raed Arafat și Nelu Tătaru, în atenția DNA. Acuzații de abuz în serviciu, fals intelectual și uz de fals în perioada pandemiei

Arafat ”stat în stat” are 34.000 angajați la ISU, mai mulți decât armata Ungariei

Comisia Europeană recomandă evitarea expresiei „Perioada Crăciunului” și înlocuirea ei cu „Perioada vacanțelor”

Începe vânătoarea de oameni? OMS anunță că trebuie căutate persoanele nevaccinate

Exclusiv – Cele mai citite Știri

Oamenii realizează că iau parte la o înșelătorie. Trebuie să încetăm să acceptăm propria noastră înrobire, declară David Icke într-un interviu

Inventatorii de boli, Jorg Blech: Orice om sănătos e un posibil pacient, cu condiția să fie făcut să creadă că e bolnav

Dr. Roger Hodkinson, specialist canadian: ”C19 este cea mai mare farsă perpetuată vreodată unui public credul”

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share