Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

“JOC DE CREION” INTRE ELEVI

De la o simpla revista scolara, “Joc de creion” a devenit un concurs national, foarte important pentru cei mai talentati dintre elevi. De sase ani acesta se desfasoara odata cu sarbatorirea Scolii Nr. 1 “Mihai Viteazul” din orasul Pucioasa, din dorinta de a-i stimula pe copii sa-si manifeste talentele artistice. Institutia de invatamant este si organizator si gazda a acestui eveniment, gazduit de Centrul Cultural Ioan Alexandru Bratescu Voinesti din oras.
Concursul “Joc de creion”, ajuns la cea de-a sasea editie, poate fi considerat si un schimb de experienta, intrucat la acesta au participat elevi din mai multe judete, precum: Arges, Constanta, Galati, Hunedoara, Brasov si Suceava, la mai multe sectiuni, precum: creatie artistica, creatie literara, teatru, muzica, majorete si dans. Toate momentele artistice au trecut prin filtrul unui juriu riguros, care a ales cu atentie castigatorii in functie de pregatirea si talentul de care au dat dovada. Acesta a fost format din profesori specializati pentru fiecare sectiune in parte.
“Evenimentul reprezinta si un bun mijloc de promovare a scolii, a orasului, implicit a judetului!”, a declarat Directorul Scolii Nr.1 “Mihai Viteazul” din orasul Pucioasa.

In organizarea acestui concurs Scoala Nr.1 “Mihai Viteazul” a fost sustinuta si de cativa parteneri, precum:
Primaria orasului Pucioasa, prin Consiliul Local, Inspectoratul Scolar Judetean si revista Cutezatorii. Parteneriatul cu aceste institutii a favorizat premierea castigatorilor prin sume de bani. Au fost oferite premiile I, II si III, plus doua mentiuni, pentru fiecare sectiune, pentru ciclurile primar si gimnazial.
Membrii juriului au fost multumiti de pregatirea elevilor si de desfasurarea concursului.
“Concursul capata amploare an de an, intrucat se inscriu tot mai multi participanti la sectiunile acestuia. La cea de-a sasea editie, cei mai multi elevi s-au indreptat catre teatru.”, a declarat Sorina Husar, presedintele juriului.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">