Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Klaus Iohannis şi-a lansat autobiografia astazi la Gaudeamus

klaus-iohannis-pas-cu-pasKlaus Iohannis, preşedintele ales al României, şi-a lansat, astazi, 19 noiembrie 2014, la târgul de carte Gaudeamus de la Romexpo, cartea autobiografică „Pas cu pas”, în prezenţa a peste 2.000 de oameni, multora dintre aceştia acordându-le autografe.

In prezentarea cărţii lui Iohannis au vorbit fostul senator PNL Cristian Ţopescu şi Grigore Arsene, directorul editurii Curtea Veche, care a menţionat că va exista o nouă ediţie completată cu momentul alegerii în funcţia de preşedinte al României.

La rândul său, Iohannis a menţionat că volumul autobiografic a fost scris pentru prezentarea candidaturii prezidenţiale. „Eu sunt obişnuit să intru şi în librării, şi în târguri de carte. De obicei se văd bine cărţile şi rar oamenii. Astăzi se văd bine oamenii şi sper şi cărţile. În mine veţi avea un preşedinte care încearcă să reconecteze cartea la om şi omul la carte, în special tânărul”, a declarat Iohannis.carte-iohannis

El a susţinut că, în opinia sa, „cultura ne salvează”, acesta fiind motivul pentru care pune mare preţ pe cărţi.

Iohannis a menţionat că în cartea sa nu se va putea găsi „senzaţionalul”, deoarece el este „un om nesenzaţional”.

Nu am niciun moment senzaţional de relatat, după cum senzaţionalul nu cred că este foarte important în politică sau în abordarea politică atunci când vrei să te implici pentru comunitate. Departe de mine să dau cuiva lecţii prin intermediul acestei cărţi, cum nu mi-am propus nici să fie un mijloc de a transmite o reţetă a succesului. Nu există o reţetă a succesului alta decât cea spusă de Einstein: 99% transpiraţie şi 1% inspiraţie. De atunci nu s-a schimbat nimic”, a mai declarat preşedintele ales.

La finalul prezentării cărţii, el a acordat autografe, timp de peste două ore, celor aproape 2.000 de persoane pe volumul autobiografic, primind la rândul său, din partea admiratorilor cărţi sau felicitări, iar o parte dintre cei care primit autograf de la Iohannis şi-au realizat şi fotografii cu acesta.

La standul Curtea Veche au fost vândute peste 4.000 de cărţi, fiind epuizat întregul stoc disponibil pentru ziua de miercuri.

Potrivit organizatorilor, Iohannis a consumat mina unui pix semnând autografe, informeaza mediafax.ro.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin