Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

La Clarfon, auzul tău este prioritatea noastră

Auzul este unul dintre cele mai prețioase simțuri pe care un om le poate avea.  Cu trecerea timpului, acesta se poate degrada din cauza unor factori precum:

  • otita externă (simptome asociate: durerea pulsatilă spontană și la palpare, secreția auriculară, roșeața și tumefierile locale);
  • traumatisme – contextul instalării scăderii auditive este evocator;
  • medicamente ototoxice – este afectat auzul la ambele urechi;
  • cauza psihogenă (isterie, stres acut sau cronic);
  • surditatea brusc instalată – de cauză vasculară, virală;

Hipoacuzia reprezintă una dintre afecțiunile ce constă în deteriorarea  auzului. Aceasta reprezintă o cauză frecventă a solicitării consultului unui specialist. Nivelul preexistent al auzului, simptomele asociate, conjunctura în care s-a produs diminuarea auzului, permit orientarea către diagnostic şi eliminarea altor afecțiuni ce pot apărea simultan cu hipoacuzia.

Persoanele care suferă de hipoacuzie pot opta pentru un consult la audioprotezist în vederea realizării unei audiograme gratuite. Ulterior, specialiştii Clarfon îţi vor comunica capacitatea de funcționare a auzului tău.

Românii care încă nu conștientizează că se confruntă cu o pierdere graduală a auzului iar acuitatea auzului a scăzut din varii motive, Clarfon le recomandă un consult la audioprotezist, la un anumit interval de timp, pentru a identifica o soluție personalizată.

Clarfon oferă promoţii pe nevoile fiecărui pacient. Dacă ai decizie CAS pentru un aparat auditiv, pana la sfarsitul anului, poţi să beneficiezi de compensare parțială sau chiar totală a aparatului auditiv de care ai nevoie.

Din dorinţa de a fi alături de pacienți, Clarfon oferă servicii de calitate la prețuri competitive și un voucher CADOU de 100 de lei pentru accesoriile de care ai nevoie. Mai mult de atât, Clarfon oferă baterii gratuite pentru 1 an să nu ai grija schimbării bateriilor la aparatele tale auditive.

Programează-te ACUM la numărul de telefon 031/9111 ca să verifici cât de bine funcționează auzul tău.  Vino la Clarfon să beneficiezi de cele mai bune oferte!

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share