Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Diana Șoșoacă: Guvernanții români sunt pentru Big Pharma MUMĂ și pentru cetățeni CIUMĂ!

Senatoarea Diana Șoșoacă a postat pe pagina de facebook un mesaj referitor la răspunsurile venite din partea Guvernului României în urma întrebărilor și interpelărilor pe care aceasta le-a adresat cu privire la modul de gestionare a pandemiei. Diana Șosoacă spune că răspunsurile primite ”reprezintă o bătaie de joc la adresa noastră ca popor și ne insultă profund inteligența”. 

Redăm declarațiile integrale:

”După cum v-am promis, vă prezint răspunsurile primite la o parte dintre interpelările și întrebările adresate Guvernului Romaniei si CNCAV:

De la bun început trebuie să observăm că reprezentanții guvernului răspund SELECTIV și nu adresează toate problemele ridicate de mine.

Apoi, observați că jumătate din răspuns reprezintă, practic, un copy-paste din prospectul Pfizer BioNTech, precum și din informațiile legate de modul în care Agenția Europeană a Medicamentului a aprobat, în regim de URGENȚĂ, vaccinurile din UE.

Ceea ce nu spun reprezentanții guvernului, însă, este că fie aceștia dau raportări fictive la Agenția Europeană a Medicamentului, fie Agenția minte prin omisiune, raportând doar câteva sute de cazuri de reacții adverse în România, când CNCAV raportează peste 3000 de cazuri de reacții adverse, iar INSP raportează 89 de decese cauzate de vaccinurile anti Covid.

  • Oficialitățile din România NU mi-au raspuns la întrebarea “Cine raspunde, LEGAL, pentru reacțiile adverse și decesele cauzate de vaccinuri?”. Au transmis ca “va fi reglementată răspunderea la un moment dat”.

Încă o dovadă de rea voință la nivel guvernamental și de protecție acordată companiilor PHARMA în detrimentul cetatenilor.

Reprezentanții Guvernului au spus doar că “vor fi acordate despăgubiri din partea statelor membre”, nu se vorbește despre răspunderea PENALĂ, sau chiar despre raspunderea civilă directă a companiilor producătoare.

  • La polul opus, Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, i-a răspuns personal doamnei europarlamentar Maria Grapini asigurând-o de faptul că FIRMELE PRODUCĂTOARE DE VACCINURI POT FI TRASE LA RĂSPUNDERE.
  • Astfel, în România, Companiile Pharma beneficiază de o imunitate asumată din partea Guvernului României, în timp ce Comisia Europeană spune că nu există așa ceva!!

Apoi, au spus că NU ar fi implicat Biserica Ortodoxă Română in campania de vaccinare, ceea ce este o minciună, pentru că:

  • La începutul lunii februarie, 2021, consilierul onorific al ministrului Voiculescu, Ștefan Voinea, anunța un spot publicitar pro-vaccinare, in care urmau să apară preotul catolic Francisc Doboș și preotul ortodox Constantin Necula.
  • Respectivul spot video era finanțat parțial de UNICEF și făcea parte dintr-o campanie a Ministerului Sănătăţii de promovare a vaccinării.
  • Mai mult decât atât, pe data de 11 ianuarie 2021, Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, a anunțat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broșură intitulată “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură.”.

(*o parte din documentele expuse)

Deci, raspunsul primit de la secretarul de stat este unul fals, întrucât Biserica Ortodoxă Română a fost implicată de către Guvernul României într-o campanie de informare UNILATERALĂ, prezentând doar argumentele guvernului, cum că vaccinul ar fi unul sigur, astfel oamenii NU au fost informați cu privire la efectele adverse ale vaccinului.

Cea mai tare informație, însă, este că Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare recunoaște, intr-o adresă oficială, că NU se cunosc toate efectele adverse si nici cât timp durează anticorpii generați de vaccinuri, întrucât “este necesară monitorizarea voluntarilor din studiile clinice”.

  • Astfel, si noi, cetatenii, suntem SUBIECTII acestui studiu clinic in desfasurare, dupa cum v-am spus de la bun inceput, acest studiu clinic facut la scara GLOBALA desfasurandu-se pana in 2023, conform companiilor producatoare.
  • Tot în cadrul aceluiași răspuns se presupune că va fi un răspuns imun de 2-3 luni, ceea ce ar însemna că ar trebui să facem câte un rapel la fiecare 2-3 luni. Absolut halucinant!

Mai grav decât atât este faptul că reprezentanții guvernului afirmă, în mod eronat, că singura contraindicație la vaccinul Pfizer o reprezintă “hipsersensibilitatea la substanța activă, adică mARN, sau la excipienți”.

Întrebarea mea FIREASCĂ este “CUM știi că esti alergic la mARN, o tehnologie experimentală, dacă nu ai fost testat înainte, sau dacă nu ai fost expus la inocularea cu o asemenea substanta introdusa în mod artificial în organism?”

Apoi, aș adăuga că este foarte interesant ce a spus Valeriu Gheorghiță despre CNCAV:

“Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 este un organism fara personalitate JURDICA”, spunând ca membrii acestui Comitet sunt numiți prin ordin de Ministru și prin acte ale Conducatorilor institutiilor.

Cu alte cuvinte, habar nu avem cine sunt acesti indivizi care fac parte din Comitet, așadar nu știm pe cine trebuie să tragem nominal la răspundere, pentru că nu poate fi tras la răspundere Comitetul ca organism și nici nu cunoastem criteriile de SELECȚIE, de COMPETENȚĂ și de NUMIRE a acestor indivizi.

Iar Ministerul Afacerilor Interne a spus negru pe alb că este SECRETĂ componența acestui Comitet. Eu am văzut numele membrilor și vă pot spune doar că NU sunt profesioniști, NU au nici o legătură cu epidemiologia, virusologia, sau medicina în general.

În concluzie, aceste răspunsuri reprezintă o bătaie de joc la adresa noastră ca popor și ne insultă profund inteligența.” (Diana Șosoacă)

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">