Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

La Clarfon găsești aparatul auditiv specific personalității tale

Agitația cotidiană, situațiile stresante, factorii naturali ne pot pune în pericol sănătatea auzului. Este extrem de important pentru întreg organismul să cunoaștem la momentul potrivit dacă auzul nostru este perfect sănătos.

Fiecare sunet este esenţial pentru individ de a percepe esența tuturor senzațiilor auditive și nu numai. Auzul în mod cert este unul dintre cele mai importante simțuri pe care o persoană îl poate deține. Statisticile realizate la momentul actual demonstrează că în România, peste 2 milioane de persoane au o problemă de auz.

Semnele esențiale care indică instalarea surdității variază în funcție de individ și de stilul de viață avut, însă cele mai frecvente sunt următoarele:

Dificultate din ce în ce mai mare de a înțelege vorbirea în medii zgomotoase;

Urmărirea conversației are nevoie de mai multă concentrare (și posibil de citirea pe buze) mai ales atunci când vorbesc mai multe persoane simultan;

Aveți nevoie de ajustarea volumului pentru ascultarea la TV, însă nu întotdeauna simțiți o îmbunătăţire constantă a întelegerii;

Cum poți constata că auzul tău nu mai funcționează la fel de bine? Vino în cabinetul Clarfon din orașul tău și solicită testarea gratuită a auzului.

Cum se realizează testarea? Ce este audiograma și la ce ne ajută?

Audiograma constă în testarea auditivă cu scopul descoperirii existenței anumitor afecțiuni la nivelul urechilor. Acest proces nu este deloc dureros iar prin efectuarea acesteia se poate detecta o posibilă hipoacuzie.

Dacă audioprotezistul a identificat că este deja instalată surditatea, cu siguranță în cabinetul Clarfon vei găsi o soluție eficientă, protezarea auditivă.

Toate dispozitivele auditive funcţionează după același principiu: ridică zgomotul ambiental, sunetul este transformat în impulsuri electrice și apoi transmise, într-o formă modulată, către ureche.

Cu toate acestea, în funcție de severitatea pierderii auditive și de cerințele personale, aparatele auditive pot fi diferite. Nu doar cu privire la aspect, ci și în ceea ce privește proprietățile și funcțiile lor.

La Clarfon vei găsi diferite modele, principalele sunt:

Protezele auditive retroauriculare. Acest design al aparatelor auditive retroauriculare face ca acestea să fie discrete și confortabile: dimensiuni mici, forma lor urmează linia anatomică a pavilionului urechii.

Protezele auditive intraauriculare; Deși aparatele auditive intraauriculare pot fi practic invizibile în canalul auditiv extern, sunt ușor de manevrat și oferă control din partea utilizatorului în legătură cu funcționarea lor. Sunt recomandate pentru hipoacuzii ușoare, medii, severe și profunde.

Alege Clarfon pentru un auz mai sănătos. Aici ai posibilitatea să descoperi aparatul potrivit personalității tale.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin