Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Porți o canulă traheală? Foloseşte filtrele HME de la Clarfon pentru sănătatea plămânilor tăi

 Persoanele care suferă o intervenție chirurgicală de îndepărtare unei părți sau a laringelui în întregime sunt afectate în primul rând social deoarece îşi pierdul simţul vorbirii. Pierderea vocii reprezintă o principală consecință a laringectomiei. Operaţia este indicată mai ales în cancerul laringelui sau al hipofaringelui (partea inferioară a faringelui, în spatele laringelui) şi este dificil pentru pacientul laringectomizat să aibă o comunicare verbală normală și eficientă.

În perioada post-intervenție chirurgicală, pacientul poate să se confrunte cu o consecință negativă asociată cu un impact semnificativ asupra calității vieții.

Echipa Clarfon vine în sprijinul nevoii pacientului laringectomizat să poată să își recupereze din nou abilitatea de a comunica şi să depăşească trauma, motiv pentru care încearcă să aducă cât mai multe dispozitive medicale pentru recuperarea vocii. Deasemenea, filtrele HME au scopul de a încălzi si umidifica aerul respirat. Folosirea filtrelor HME reduce tusea şi producţia de secreţii dar sunt potrivite și pentru o ocluzie uşoară a stomei. Filtrele HME sunt extrem de importante în acest proces de ameliorare pentru a obține un stil de viață ca înainte, iar pacientul laringectomizat beneficiază de decontare CAS la filtrele HME.

Prima laringectomie pentru cancer a fost realizată în anul 1873 de un chirurg în Viena. De atunci, s-au dezvoltat multe metode de recâştigare a vorbirii, inclusiv laringele artificial. Câteva dintre aceste dispozitive timpurii au fost raportate ca producând sunete bune, dar problemele au apărut odată cu dispersia mâncării şi a lichidelor în trahee și în plămâni, producând în final pneumonia. Din vremurile timpurii, au fost înregistrate multe progrese pentru recuperarea vocii și astăzi există trei mijloace majore de a crea o voce nouă:

1.Vorbirea traheo-esofagiană cu proteza vocală;

2.Vorbirea esofagiană;

3.Laringofon;

După intervențiile efectuate pentru recuperarea capacității vocale urmează un întreg procedeu iar pacientul laringectomizat pe lângă suportul moral are nevoie și de anumite dispozitive medicale ce au ca scop o recuperare grabnică.

Clarfon aduce pacientului laringectomizat o vastă categorie de canule traheale butoane fonatorii sau filtre HME care sunt absolut indispensabile inclusiv pentru sanatatea plamanilor, purtarea acestora ajutand impotriva pneumoniilor sau iritatiilor asupra canalului traheal.

Clarfon înseamnă peste 50 de cabinete la nivel naţional şi peste 80 de specialişti mereu gata să te ajute. Cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul canulelor traheale, vă putem oferi soluții eficiente pentru o recuperare aproape integrală. Experții Clarfon sunt mereu alături de pacienţi.

Acum ai oportunitatea să îți recuperezi vocea alături de echipa Clarfon, cu produse de calitate la prețuri de excepție.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share