Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

La Clarfon reparăm gratuit orice aparat auditiv

În situația în care o persoană se confruntă cu o acuitate auditivă scăzută, relaţiile sociale din jur se deteriorează vizibil. Când auzul nu funcționează optim, oricare dintre activităţile pe care le desfăşurăm, au de suferit considerabil.

Calitatea auzului, în mod cert este un factor important ce influențează calitatea vieții. Hipoacuzia este una dintre cele mai frecvente afecțiuni ale auzului şi are efecte secundare care depășesc sfera auzului și a urechii precum:

  • Declinul cognitiv, fiind un simț primar, pierderea abilității de a auzi corect conduce la o lipsă de stimulare senzitivă.
  • Afectarea sănătății mintale, hipoacuzia, în particular, duce la o dorință de izolare. Spre urmare, rezultatul este că psihicul poate fi afectat.
  • Probleme de relaționare, hipoacuzia nu face excepție, iar studiile au arătat că persoanele cu hipoacuzie păstrează cu dificultate relațiile cu cei apropiați.

Care sunt soluţiile?

Tratarea hipoacuziei la timp reduce posibilitatea de a apărea efecte secundare ce pot să perturbe un stil de viaţă liniștit.

Majoritatea pacientilor cu hipoacuzie medie sau severă utilizează proteze auditive, aceasta fiind cea mai bună soluție pentru a avea un auz sănătos.

Din grijă pentru sănătatea auzului tău, Clarfon a inițiat o nouă campanie socială cu scopul de a te ajuta să ai o viață la standardele pe care oricare dintre noi și le-ar dori.

Clarfon are o rețea de peste 50 de cabinete la nivel național, unde vei găsi întotdeauna soluțiile de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăţi auzul.

Vino în oricare dintre cabinetele Clarfon și indiferent de marca aparatului auditiv pe care îl ai, noi îl reparăm GRATUIT!

Reparațiile pe care le putem efectua sunt înlocuirea/repararea, dupa caz, a pieselor componente ale aparatului auditiv: microfon, difuzor și carcasă (pentru aparatele intraauriculare).

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share