Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Performanța este imaginea sportivului. Profesionist sau doar pasionat, alege cel mai bun echipament pentru a fi mereu în top!

Cu toții am ”bătut mingea” în fața blocului, în curtea școlii sau chiar pe terenuri oficiale. Pe plajă, pe iarbă sau pe gazon sintetic, fotbalul se practică de la cele mai fragede vârste. Cel mai bun echipament îți dă șansa de a fi în top. Chiar și aceia care nu pornesc pe drumul performanței de club, păstrează pasiunea pentru a-l practica în timpul liber, în competiții de cartier, de școală, sau pur și simplu de agrement, în vacanțe și concedii.

Cel mai bun echipament

Echipamentul este un bolid

Fiecare moment este plin de emoție, de efort și de bucurie, deopotrivă. Ca să aveți rezultate de top vă este necesar un echipament tehnic. La pachet cu talentul și antrenarea continuă trebuie să vină și echipamentul ”de firmă”. Până la urmă rezultatele și imaginea sunt strâns legate de ceea ce îmbraci și ce încalți.

Geanta cu cel mai bun echipament de fotbal este de fapt un fel de bolid de Formula 1. Câteva secrete pentru a vă impresiona prietenii, pentru a da un randament maxim sau a face performanță, valabile atât pentru amatori cât și pentru profesioniști:

Tricoul

Nu puteți începe un antrenament sau un meci fără un tricou de calitate. Deoarece fotbalul este un joc de contact fizic, aveți nevoie de protecție completă. Jucătorii cu protecție inadecvată sunt mai vulnerabili la accidentare, în timp ce jucătorii cu protecție adecvată sunt în siguranță și pot juca mai bine. De asemenea, materialul tehnic, ajută sportivul la efort păstrând o temperatură optimă și o aerisire eficientă atunci când solicitarea este foarte mare.

Ghetele de fotbal

Jucătorii de fotbal poartă ghete new balance pentru a-i salva de la alunecarea periculoasă și pentru a avea o aderență mai bună la sol, stabilitate și viteză. Crampoanele vă mențin picioarele confortabile în timp ce jucați, deoarece există o căptușeală moale în interiorul lor. În plus, la profesioniști se specifică faptul că fiecare jucător trebuie să poarte crampoane de fotbal, deci sunt indispensabile.  O pereche de ghete de fotbal nike este cea mai bună alegere, fiind recunoscute pentru echiibrul la sol și pentru confortul pe care îl oferă piciorului.

Tibierele – apărători

La fel ca alte echipamente de fotbal, apărătoarea pentru tibie joacă un rol vital pe teren. Deoarece fotbalul este un joc exigent fizic, există frecvente abordări și impacturi în rândul jucătorilor. Picioarele și tibia, în general, au o predispoziție la accidentări fapt pentru care se recomandă o protecție adecvată.

Pentru a regla apărătoarele pentru tibie există curele de fixare. Unele tibiere vin cu suport de gleznă pentru a rămâne stabile în zona piciorului. Protecțiile pentru tibie sunt de diferite tipuri și dimensiuni.

Șosetele de fotbal

Sunt necesare șosete de calitate pentru un jucător de fotbal fiindcă trebuie să își adapteze jambierele în interiorul ciorapilor. În plus, jucătorii au nevoie de șosete pentru a se simți confortabil la purtarea crampoanelor și pentru a-și proteja tibia de impactul ridicat cu alți jucători. Nu ar trebui să fie deschise sau albe. Se murdăresc foarte repede după unul sau două meciuri. De asemenea, o pereche de șosete bune nu înseamnă nimic dacă nu ai încălțămintea potrivită.

Mănușile de portar

Dacă vreți să fiți un bun portar, ar trebui să purtați o pereche de mănuși de portar de calitate confirmată în timp. Vă vor ajuta să țineți mingea strâns și confortabil, să aveți o priză eficientă. O pereche bună de mănuși, mărește aderența palmei unui jucător. Drept urmare, el poate arunca cu precizie mingea. La fel ca alte echipamente de fotbal, trebuie să luați în considerare o pereche de mănuși care să vă vină lejer în jurul mâinilor.

Performanță cu cel mai bun echipament profesional

Un fotbalist se simte confortabil dacă are un echipament tehnic de calitate. Performanța bună și păstrarea în siguranță în timp ce jucați fotbal depinde în principal de echipamentul pe care ar trebui să îl folosiți.

Echipamentul pe care un jucător de fotbal îl poartă îl ajută să aibă rezultate de top. Așadar, nu mergeți pe teren fără a purta un echipament profesional.


Citește și:

Politehnica a câştigat cu 2-0 (1-0) jocul cu FC Rapid din optimile de finală ale Cupei României.

Primele 3.000 de scaune noi au ajuns aseară la stadionul „Eugen Popescu”

Surprize noi pentru turiștii care vor urca în Straja

Distribuie acest articol Oficial Media
Share