Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Lasati primarul sa lucreze pentru targovisteni!

 Declaratia Directorului general GRUP MEDIA SINGUR, scriitorul Stefan Doru Dancus,
referitoare la schimbarile din executivul Primariei Municipiului Targoviste.

Indignarea faţă de unii politicieni care pun pe primul plan interesele personale, politice si de grup, toată mascarada asta, este doar pentru a controla oraşul pentru a pune mâna pe putere. Aşa cum primarul poate fi directorul oricărei companii (poate deţine orice funcţie privată), poate rămâne primarul Târgoviştei până în 2016 când îi expiră mandatul pentru care a fost ales de cetăţeni.
Sunt mulţi oameni capabili, mulţi profesionişti indiferent de partidele politice din care fac parte, dar ca să schimbi un primar ales nu este de ajuns să invoci o hotărâre judecătorească, fiindcă am constatat că astfel de cazuri au existat şi există în ţară, cazuri care arată că actualul primar poate rămâne să-şi continue mandatul.
Să organizezi alegeri şi apoi să schimbi directori şi şefi de servicii, aşa cum sunt obişnuiţi să facă cei care se instaleaza în fotolii, înseamnă să dai oraşul înapoi cu câţiva ani.
Eram pe o pantă ascendentă, se implementase cel mai mare proiect (PIDU) de modernizare după mai bine de un sfert de secol şi acum nimeni nu va mai şti de nimic.
Aceşti oameni capabili şi pe care îi considerăm profesionişti ar trebui să vină şi să spună că nu le-a venit rândul pentru a-i reprezenta pe târgovişteni şi aici mă refer la aspiranţii la fotoliul de edil din partea PSD şi/sau PNL ori alte partide politice.
Lăsaţi primarul să-şi continue proiectele, căci noi, cei din spatele scenei politice, ştim că o schimbare înseamnă foarte mulţi bani pierduţi şi o ţară săracă precum a noastră nu are nevoie de aşa ceva.
Iar dacă puteţi face asta înseamnă că undeva există sume colosale de bani şi săraci nu sunt decât cei săraci.
    Şi fiindcă azi este ziua sa de naştere, îi urez şi eu LA MULŢI ANI!

Director general GRUP MEDIA SINGUR,
Ştefan Doru Dăncuş

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin