Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Locuri de munca in Targoviste

Ieri la sediul Primariei Municipiului Targoviste a avut loc conferinta de presa sutinuta de primarul Municipiului Targoviste, Gabriel Boriga, pentru promovarea proiectului “Consiliere, formare, ocupare”, proiect finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Beneficiarul acestui proiect este Directia de Asistenta Sociala Targoviste. Proiectul va dura 18 luni, perioada de implementare fiind martie 2014-septembrie 2015.

Grupul tinta al proiectului este alcatuit dintr-un numar de 300 de persoane, din care 120 de someri de lunga durata (tineri someri, 16-24 ani, dupa sase luni de la intrarea in somaj si adulti someri, 25-64 de ani, dupa o perioada de peste 12 luni) si 180 de persoane in cautarea unui loc de munca.

Obiectivul general al proiectului este atragerea pe piata muncii a 300 de someri de lunga durata si persoane in cautarea unui loc de munca, din regiunea Sud- Muntenia in 18 luni,  prin informare si consiliere precum si prin formare profesionala.

Grupul tinta va proveni din regiunea: Sud Muntenia, judetele Dambovita si Arges.
Fiecare absolvent al cursurilor de calificare profesionala din cadrul acestui proiect va primi suma de 600 de ron.
Se vor organiza 6 burse in vederea facilitarii accesului grupului tinta la ocuparea locurilor de munca.
De asemenea se vor acorda si 10 premii motivationale in valoare de 26.100 ron fiecare pentru cele mai bune planuri de afaceri.
Proiectul se va desfasura in orasul Targoviste si orasul Pitesti.

Pentru mai multe informatii privind proiectul “Consiliere, formare, ocupare” puteti contacta echipa de implementare la urmatoarele adrese: 

contact@consiliereformareocupare.ro
 dastargoviste@yahoo.com
Telefon 0372.764.198 / fax: 0245. 640.694

In conferinta  de presa au luat cuvantul principalii artizani ai acestui proiect, directorul adjunct al Directiei de Asistenta Sociala Targoviste ,Marcela Iordache si Vasile Apostol, coordonator regional.

Oana Grigore

Distribuie acest articol Oficial Media
Share